2777
2789
عنوان

ضایع شدم

422 بازدید | 28 پست

پارتنرم بهم پول نمیداد خونوادمم دیگ

ی آقای همسن بابا بزرگم واقعا حساب نوه دختری ها جدی اصلا چیزی بینمون نیست نبوده

خلاصه این بنده خدا گفت یه مبلغی بهت میدم دستت آمد تو هم ب یکی مثل خودت کمک کن گفتم باشه

من بهش چن وقت پیش پیام دادم ک فعلا استارت ی کاری رو زدم 

اما جواب نداده سین نزده 

خلاصه از صفحه چتم خودم اسکرین شات گرفتم فرستادم ب پارتنرم 

یادم نبود چت من اون آقا هم هست ( این آقا ک بهم مشورت میده کلا مث نصیحت ) در مورد روابطم هم ک بهش گفتم بهم میگه این آقا بدردت نمیخوره حالا بنا ب دلایلی ک منطقی هم میگ 

خب الان پارتنرم اسکرین شات رو دید بعد من متوجه چت شدم پاکش کردم عکس رو فک کرد خیانت کردم ( درصورتی ک اون آقا رو من ندیدم حتی یکبار از نزدیک هم ندیدم صرفا رو حساب این ک مث دختر یا نوش باشم نسبت بهم دلسوزی کرد) واقعا بدادم رسید تو شرایط خیلی بدی بودم از لحاظ روحی چن ماهه افسرده شده بودم

خلاصه پارتنرم دید برگشت بهم گفت به به مبارکه 

با هرکی دلت میخواد باش ازت بدم میاد  فک نمیکردم ایقد کثیف باشی 

حالا بیا ثابت کن 

واقعا از نظر شما کار من خیانت ب حساب میاد؟ یا آدم کثیفی هستم؟

من خونوادم از نظر مالی حمایت نمیکردن ‌پارتنرمم همینطور شغل هم نداشتم این بنده خدا از رو لطفش مبلغی داد ک در مقابل من هم قراره معادلش ب یکی مثل خودم ک نیاز داشت کمک کنم ک واقعا همچین قصدی هم دارم فعلا درآمدی ندارم ولی حتما حتما می‌خوام اینکار بکنم 

چون ت شرایط بدی بودم حالم بهتر شد 

اگر پارتنرت هم با ی خانمی در رابطه باشه بگه مثل خاله امه ناراحت نمیشیو اون افا رو چه حسابی بهت کمک م ...

کلا آدم دست بخیری هست 

رو هیچ حسابی خودش میگ ت جای دختر من هستی من دلم نمیخواد ت این وضع افسرده باشی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیخیال بابا کات کن بره . زرت برگشته گفته ازت بدم میاد .حتی دلیل کارتو نپرسیده منم کارتو تایید نمیکنم اما کلا بیخیال این روابط بی سر و ته 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
اگر پارتنرت هم با ی خانمی در رابطه باشه بگه مثل خاله امه ناراحت نمیشیو اون افا رو چه حسابی بهت کمک م ...

من ب پارتنرم گفتم مشاورمه ازش مشاوره گرفتم 

ولی خب غیر از این هم چیزی نبوده 

اگ کاری میکردم یچیزی 

بیخیال بابا کات کن بره . زرت برگشته گفته ازت بدم میاد .حتی دلیل کارتو نپرسیده منم کارتو تایید نمیکنم ...

خودش هوامو نداش 

تازه اول رابطه خیانت کرد بهم 

گذشت هردفه دم ب دقیقه تقی ب توقی میخورد تهدید. میکرد ک دختر براش زیاده منم س ماهه نرفتم ببینمش چن ماهه هم سرد شدم نسبت ب رابطم چون همش قول میداد عمل نمیکرد 

کلا آدم دست بخیری هست رو هیچ حسابی خودش میگ ت جای دختر من هستی من دلم نمیخواد ت این وضع افسرده باشی

منم دوران مجردیم یه آقای سن بالا و خانمش کمکم میکردن

حتی با خانمش رفتن خارج کشور واسم کلی وسیله خریدن فرستادن .بقول شما بدون چشمداشت بود . من الان ازدواج کردم اما پیجای اینستاشون دنبال میکنم . اما دیگه در ارتباط نیستیم 

خودش هوامو نداش تازه اول رابطه خیانت کرد بهم گذشت هردفه دم ب دقیقه تقی ب توقی میخورد تهدید. میکرد ک ...

خوب وقتی تعهدی تو رابطه نداره چرا موندی اینطوری خودت آسیب میبینی . اصلا قصدش ازدواجه؟ و اگه آره ، سرمایه ای داره واس شروع زندگی؟ چقدر باید ب پاش بمونی چند سال باید این جریان قهر وآشتی ها باشه و رابطه سرد بشه آخرشم کات کنید بره 

اینکه کاریو بکنی ک جلوی چشم پارتنرت نتونی بکنی خیانته

شمام برو سرکار منت پارتنر و پیرمرد و غیره نکش 

شاید خانم یا بچهای اون پیرمرد راضی نباشن 

کار کردن سخت نیس روزی ۲ ساعتم کار کنی خرج خودتو درمیاری یجوری

منم دوران مجردیم یه آقای سن بالا و خانمش کمکم میکردن حتی با خانمش رفتن خارج کشور واسم کلی وسیله خرید ...

اره واقعا بعضی ها خیلی دلشون بزرگ هست یوقت میبینی نزدیک ترین عزیزت از دلش نمیاد ی هزاری برات خرج کنه ولی ی قریب بدون منتی کمکت می‌کنه از حال بد دربیای