2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تو تابستون همینو کم داریم واقعا

شما شنیدی؟بله فصل نمیشناسه اصلا ویه مدت تب ولرز وگلودرد وسردردبودیکسری گوارشی هم بود ولی بدن روحتما تقویت کنید که سیستم ایمنی قوی بشه استرس نگیرید به خطرناکی اوایل کرونا نیست 

شما شنیدی؟بله فصل نمیشناسه اصلا ویه مدت تب ولرز وگلودرد وسردردبودیکسری گوارشی هم بود ولی بدن روحتما ...

اره شنیدم همسایمون گرفته رفته دکتر میگه بی حال بوده سرم زدن واسش بعد سردرد حالت تهوع اینارو داشته

منو دخترم هفته پیش رفتیم اپارک با جاری و دخترش ...اولین سر رو از سر سره خوردیم تا افتادیم تو آب شنیدم یکی از مسئولین بیسیم زده اینجا یکی بالا آورده بیایید جمعش کنید🤐🫣🤢🤢من فکر کردم حتماچون خیلی تکون خورده بالا آورده ولی...

شب بعدش بچه های جاری و دختر خودم بشدت دچار تهوع و استفراغ شدن طوری که خوشی اپارک از دماغمون اوومد

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

منو دخترم هفته پیش رفتیم اپارک با جاری و دخترش ...اولین سر رو از سر سره خوردیم تا افتادیم تو آب شنید ...

بله گوارشی بوده جالبه یه مدت تب ولرز وسردرد وبدن درد واینابودانگار گوارشی هم باهاش اومد واینکه فصل تابستان میگیرند عجیبه 

بله گوارشی بوده جالبه یه مدت تب ولرز وسردرد وبدن درد واینابودانگار گوارشی هم باهاش اومد واینکه فصل ت ...

خودمو شوهرم هم بعدش مشکل گوارشی پیدا کردیم  و بدن درد دقیقا معلایم کرونای چند سال پیش رو داشت و همگی رفتیم دکتر ولی تقریبا یکی دو روزه عالی شدیم زیاد سخت نبود

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

خدا نکنه من بگیرمبعد سه ماه ویروسی که تو عید گرفته بودمتازگیا وزنم رفته بالا بگیرم میشم پوست استخون� ...

عید امسال گرفته بودید؟نگران نباشیدشما نوبت ویروستونو گذروندید تموم شدرفت🤭 فقط بدنتونوتقویت کنید 

عید امسال گرفته بودید؟نگران نباشیدشما نوبت ویروستونو گذروندید تموم شدرفت🤭 فقط بدنتونوتقویت کنید

اره عید گرفتم اوایل فروردین

بعد اردیبهشت کم مونده بود بگیرم در حد دوروزه ولی خداروهزار مرتبه شکر ویروس نبود

ایشالا که نگیرم خواهر به زور خودمو به ۵۴ رسوندم 😂

متاهل 
2790
2778
2791
2779
2792