سلام دوستان من تازه 3 ماه ازدواج کردم دوتا خاله دارم که تا یه حدی باهاشون راحتم مثلاً بیرون میرم باهاشون حرف میزنم ازشون نظر میپرسم در مورد استایلم و اینا چن روز پیش با خاله کوچیکم رفتم مرکز خرید اینا مانتو شلوار پرو کردم یه ست خوب زده بودم خالم ازم عکس گرفت برا خاله بزرگم فرستاد گفت چطوره؟ بعد ما داشتیم برمیکشیدم گوشی خالم دستم بودپیام اومد آره خوبه ببخشید عذر میخوام س.ک.س میکنه حال میکنه حالش خیلی خوبه قیافه شم عوض شده من این پیامو دیدم ناراحت شدم هیچی نگفتم .بعد چن روز رفتم خونه خاله بزرگم ازم می پرسه تو از چه راهی جلوگیری میکنه من واقعا خجالت کشیدم تو چطور روت شد اینو ازم بپرسی من مگ بچه م که تو بخوای راهنماییم کنی ک چیکار کنم چیکار نکنم بنظرتون من با این فرد چه رفتاری داشته باشم ک دیگ از این سوالا ازم نپرسه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
https://harfeto.timefriend.net/17146882166109 صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!