2777
2789
عنوان

فامیلای سمی😂

222 بازدید | 13 پست

پسر داییم دو سال ازم کوچیکتره تا سه چهار سال پیش حرف میزدیم خوب بودیم با هم ولی نمیدونم الان اسکول شده چی شده قیافه میگیره با خودش فک میکنه کیه مثلا میاد با همه دست میده با من دست نمیده چند بارم به مامانم گفتم بگو کلاا با من دست نده خوشم نمیاد یه روز دست میده یه روز نه من کشته مردش نیستم که پسره احمقو یه بار میخواستم تلافی کنم ننش کنارش وایساده بود با خودم گفتم الان ننش میبینه فکر میکنه چه داستانی دارم باهاش خلاصه که خیلی رو مخه اصنم ازش خوشم نمیاداا ولی اون با خودش فک میکنه عاشقش شدم قیافه میگیره😐 الانم تازگیا خود به خود با ماکات کردن خانوادگی ننش نمیاد خونمون کلا درگیرن با خودشون😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سن خودت و پسرداییت چنده؟

بعدم قهرکردن به جهنم که قهرکردن چرا اینقدر پیگیر این خانواده عتیقه هستین؟

وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰                قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪
سن خودت و پسرداییت چنده؟بعدم قهرکردن به جهنم که قهرکردن چرا اینقدر پیگیر این خانواده عتیقه هستین؟

من ۱۷ اون ۱۵

نه بابا مهم نیست واسم تازه خوشحالم شدم اینکه مشکل دارن خود به خود قهر کردن واسم سوال شده

من ۱۷ اون ۱۵نه بابا مهم نیست واسم تازه خوشحالم شدم اینکه مشکل دارن خود به خود قهر کردن واسم سوال شده

حدس زدم جفتتون بچه هستین 

عزیزم چندسال دیگه به اینکه بفکر دست دادن یا ندادن پسرداییت بودی میخندی !!

وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰                قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪
حدس زدم جفتتون بچه هستین عزیزم چندسال دیگه به اینکه بفکر دست دادن یا ندادن پسرداییت بودی میخندی !!

الانشم خندم میگیره واسه حرکتایی که انجام میده به خدا اگه دست دادن اون یه درصدم واسم مهم باشه😂

یه سوال شما با ورزش ۵ کیلو کم کردین یا رژیم؟

رژیم عزیزم ولی رژیم اصولی نه ازاین رژیم هایی که طرف خودشو به کشتن میده !

همه چی میخورم ولی یه سری چیزای غیرضروری  رو حذف کردم مثلا نوشابه و سس مایونز و بستنی و... رو نمی‌خورم 

اما نون و برنج رو حذف نکردم فقط کمشون کردم مثلا ۷_۸قاشق برنج میخورم  

رژیم عزیزم ولی رژیم اصولی نه ازاین رژیم هایی که طرف خودشو به کشتن میده !همه چی میخورم ولی یه سری چیز ...

من خیلی کم اضافه وزن دارم( بیشتر شکم) چند روزیه مثل شما رژیم گرفتم قرص لاغری هم میخورم یکمم کمرم جمع شده انشالله که نتیجه بده

من خیلی کم اضافه وزن دارم( بیشتر شکم) چند روزیه مثل شما رژیم گرفتم قرص لاغری هم میخورم یکمم کمرم جمع ...

ان شاالله ولی قرص لاغری نخور عوارض داره مخصوصا شمایی که اضافه وزنت زیادنیس!

برای شکم و پهلو یه سری ورزشم هست میتونی تو گوگل و یوتیوب ببینی 

ان شاالله ولی قرص لاغری نخور عوارض داره مخصوصا شمایی که اضافه وزنت زیادنیس!برای شکم و پهلو یه سری ور ...

درسته ولی من تحت نظر پزشک گرفتم قرص رو

من ورزش میکنم زود لاغر میشم ولی شرایطش نیست متاسفانه