2777
2789
عنوان

وسواس فکری

720 بازدید | 30 پست

واسه آبجیم خواستگار اومده بعد مامانم گفت تو همون کوچه یه خانمه ک طلا زیاد داشته میرن خونشون طلاهاشو میدزدن خودشم میکشن !حالا من دارم اذیت میشم گه چرا از اون کوچه اومده 😞ذهنم عذابم میده اینارو ربط میده بهم خدایی نکرده 

دارو میخورم مشاوره هم میرم هر روز بدتر میشم 

راه حلی دارید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ذهنم میگه نکنه اتفاقی بیوفته اتفاق بد هر سری اینجوری میشم به شیوه های مختلف

من مثلا باشم حس میکنم چون تو اون کوچه کسی رو کشتن پس اون کوچه ترسناک و همیشه در کنار خودم با نامزد آینده ممکن همش اون در ذهنم مرور شه

تو هم فک کنم مثل منی و درجه ی وسواست خیلی زیاد

حتماااا دارو بخور

چه مغز عن آدم عجیب🙄وسواس واقعا درد بدیه

روانپزشک و طب سنتی .و مصرف دارو در کنار طب سنتی .دمنوش و این چیزا کلا برو ی روانپزشک بهت دارو میده ممکنه درمانت تا ۳ ماه طول بکشه یا بیشتر ولی خداراشکر درمان داره من قرص میخورم بهترم .درکنار روانپزشک برو دکتر طب سنتی و بهت دمنوش و داروی گیاهی میده بخور برات خوبه سودای مغزتو تز بین میبره

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
ذهنم میگه نکنه اتفاقی بیوفته اتفاق بد هر سری اینجوری میشم به شیوه های مختلف

سلام، سعی کن سردی زیاد نخوری البته نه اینکه رو بیاری به طبع گرم اونم باز خیلی خب نیست، با افکارت مقابله نکن چون حساسیت بیشتر میشه بگو خدا مراقب ماست و هیچ اتفاق بدی نمی افته 

من مثلا باشم حس میکنم چون تو اون کوچه کسی رو کشتن پس اون کوچه ترسناک و همیشه در کنار خودم با نامزد آ ...

دقیقا یه چیزی شبیه همین 

آره وسواسم خیلی شدیده به جنون داره کشیده میشه

دقیقا یه چیزی شبیه همین آره وسواسم خیلی شدیده به جنون داره کشیده میشه

حتما قرص بخور قبلش هم د و ب ۱۲ رو حتما چک کن

کلا قند و شکر نخور

روغن سالم بخور

سبزی جات بخور

بدنت رو از سموم آزاد کن 

تحرک داشته باش در وسع خودت!

کلا وسواس درمان میشه اگه کوتاهی کنی کم کم دیونه میشی جدی میگما

از خدا دور شدم نمیدونم ب کی پناه ببرم

بخودش بهترین فرصت هم هس توی این ماه عزیز 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
همرو امتحان کردم عزیزم

عه .ولی طب سنتی دیگه ممکن نی اثر نکنه .چون تغزیه ادمو بهش برنامه میده تا سالم کنه و چیزایی ک مشکل دارن رو نخوره و یسری دارو ها هستن ک اسمشون سودا برن و اونارم ب هم راه دمنوش مصرف کنن .و درکنارش نباید اصلا تو خونه وایسن و باید طوری باشه ک حداقل روزی ی ساعتو بیرون باشن مثلا پیاده روی و اینا .برو پیش ی دکتر خوبش ک با وجدان باشه فقط پولکی نباشه 

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
همرو امتحان کردم عزیزم

اونم طبعتو مشخص میکنه و با بستگی ب طبعت ی برنامه ای رو برات مینویسه .و دارو های نیاز رو 

عه .ولی طب سنتی دیگه ممکن نی اثر نکنه .چون تغزیه ادمو بهش برنامه میده تا سالم کنه و چیزایی ک مشکل دا ...

عزیزم برنامه داد بهم منم رعایت کردم از اینورم گفت رو خاک پابرهنه راه برو حتی رفتم 

الان بنظرت این موضوع چیکار کنم؟اگ خواهرم قبول کنه یعنی اتفاق بدی میوفته