2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیماری.ندارم .بخاطر .مصرف م.اشروم و گل چت دائمی شدم صدا میشنوم یا با اینکه ترک کردم هنوزم انگار م ...

حالت خوش نیست 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ساکی

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
آها چقدر جالببله شما حق انتخاب دارید و آزاد هستیداین که روش چه کسی درست تره مهم نیستمهم انسانیت و شر ...

متاسفانه پدرم.شغلش تو ایرانه وبله ایران متولد شدم متاسفانه مادرم هم پدر و مادرش فوت شده فقط دو بار.تعطیلات ایزبورسک رفتیم

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
متاسفانه پدرم.شغلش تو ایرانه وبله ایران متولد شدم متاسفانه مادرم هم پدر و مادرش فوت شده فقط دو بار.ت ...

آها چقدر جالب

خیلی دوست دارم روسیه رو ببینم و یک سفر برم 

و اینکه اگر یک وقت سوالی داشتم مشکلی نداره که ازتون بپرسم ؟

خیلی خوشحال شدم از آشناییت ❤️

کاربری دست دو نفره :)
من بیماری.ندارم .بخاطر .مصرف م.اشروم و گل چت دائمی شدم صدا میشنوم یا با اینکه ترک کردم هنوزم انگار م ...

با ماشروم چشم سومت باز شد؟مشخصه هنوزم بستس حاجی اونا توهم بوده گل و اینچیزا باعث میشه مویرگای مغزت به مرور از بین بره خیلی اختلال های روانی پیدا میکنی

با ماشروم چشم سومت باز شد؟مشخصه هنوزم بستس حاجی اونا توهم بوده گل و اینچیزا باعث میشه مویرگای مغزت ب ...

عزیزم ایشون اسکیزوفرنی دارن، توهم میزنن و خودشون قبول ندارن که بیمارن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

دوستان میدونم این مسئله ربطی به این تاپیک نداره ولی برای اینکه شما هم مثل من برای خریدن کلاهگیس فریب تبلیغات و رضایتهای پوچ پیج  کلاهگیس اترین تهرانی (atrintehranii)  رو نخورید این متن رو میفرستم و تا اونجا که بتونم اطلاع رسانی میکنم تا بقیه مثل من گرفتارشون نشن .