2777
2789
نه سوسکای خونه ما وقتی می‌خوام بکشمشون بیش تر میان سمتم سرعتشون بیشترم میشه

مال ما جهش یافتن از بس غذا خوردن عضله و سیس پک دارن .هم بال دارن هم سرعتشونوبالاس و با تمام جان برای زنده ماندن میجنگند.بعضیاشون 

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
مال ما جهش یافتن از بس غذا خوردن عضله و سیس پک دارن .هم بال دارن هم سرعتشونوبالاس و با تمام جان برای ...

اینم من چند بار زدم توسرش بی جون شد 

بعد که انداختمش تو حیاط دیگه ضربه مغزی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم من چند بار زدم توسرش بی جون شد بعد که انداختمش تو حیاط دیگه ضربه مغزی شد

روحش شاد

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
2790
2778
2791
2779
2792