2777
2789
عنوان

آی دندونم

412 بازدید | 16 پست

دندون اسیابم یخورده درد میکنه چه قرصی بخورم دردش بخوابه

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

مبخک گذاشتی روش؟

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اینقدر دندون درد کشیدم و روشهای مختلف امتحان کردم.

میخک.نشاسته حل شده تو آب.زنجبیل.آب پیاز با نمک.سیر

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
سلام ممنون

یه حبه سیر رنده کن نمک بزن روش بزار رو دندونت.... روش پنبه بزار که به لثه ات نخوره... بعد که رفتی بیرون از داروخونه کپسول فا رژزیک مخصوص دندونه بگیر استفاده کن

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖
من اینقدر دندون درد کشیدم و روشهای مختلف امتحان کردم. میخک.نشاسته حل شده تو آب.زنجبیل.آب پیاز با نم ...

قبلا پر کردم الان باز درد داره ایناییکه گفتی تاثیری داشت

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

یه حبه سیر رنده کن نمک بزن روش بزار رو دندونت.... روش پنبه بزار که به لثه ات نخوره... بعد که رفتی بی ...

این کپسول واسه درده یعنی خوب میکنه؟

اسفند و سرکه باهم بجوشون آبش جم شد خمیری شد بزار عالیه

ممنون عزیزم امتحانشون میکنم

دندون منم بعد عصب کشی شکست.طوری که دنتول و پروفن جواب نمیداد.اب پیاز با نمک با پنبه گذاشتم رو دندونم بهتر بود

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
دندون منم بعد عصب کشی شکست.طوری که دنتول و پروفن جواب نمیداد.اب پیاز با نمک با پنبه گذاشتم رو دندونم ...

تاحالا دندون درد نداشتم اولین بارمه چقدر وحشتناکه