2777
2789
عنوان

ترشح زردبخیه

4955 بازدید | 18 پست

کسی تجربه بخیه و عمل داشته ؟ من ترشح زرد و خونریزی دارم از محل بخیه از روز شش شروع شد دکترم گفت فشار بده هرچی هست بریزه بیرون چن جلسه رفتم تزریقاتی فشار داد الان روز یازدهم اینا هس ک باید بخیه هام باز میشد و خوب میشدم ولی همچنان ترشح زرد و خونابه دارم دکتر جدی نمیگیره میگه طبیعی هست عملم کیست مویی بود 

توروخدا اگه میدونید راهنمایی کنید میترسم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب اگه دکتر گفته طبیعیه و رفتی تزریقاتی اونجا هم اینکارو انجام دادن دیگه طبیعیه نگران نباشیدیا میخوا ...

اخه باید روز دهم بخیه هام برداشته میشد ولی من الان روز یازدهم هست ک همچنان درد دارم و ترشح زرد و خون 

اخه باید روز دهم بخیه هام برداشته میشد ولی من الان روز یازدهم هست ک همچنان درد دارم و ترشح زرد و خون

خب حتما فردا برید دکتر 

یه دکتر دیگه ببینید نظرشون چیه

نَشَوَد دآم وَ قَفَس ، مآنِعِ پَروآزِ کًسی ؛ 🌱🤍
خب حتما فردا برید دکتر یه دکتر دیگه ببینید نظرشون چیه

تزریقات ک رفتم فشار داد کلی چرک خارج شد ولی قطع هم نمیشه گفت باید فردا پس فردا بخیه هامو بکشن ولی من همچنان خونابه دارم اینجوری بخیه هامو بکشن میترسم بدتر بشم

تزریقات ک رفتم فشار داد کلی چرک خارج شد ولی قطع هم نمیشه گفت باید فردا پس فردا بخیه هامو بکشن ولی من ...

چرا بخیه‌هاتون رو نکشیدید؟!

حتما فردا برید بخیه رو بکشید ایشالله خوب میشید نگران نباش

نَشَوَد دآم وَ قَفَس ، مآنِعِ پَروآزِ کًسی ؛ 🌱🤍
تزریقات ک رفتم فشار داد کلی چرک خارج شد ولی قطع هم نمیشه گفت باید فردا پس فردا بخیه هامو بکشن ولی من ...

بالای خط باسن بوده کیست مویی ؟

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
اره همشو میخورم خوب نمیشه بخیه هام فردا اینا برمیدارند ولی من ترشحات رو دارم همچنان

با سرم شستشو نگفتن باید بشوری ؟فک کنم بخیه یکم زیاد بمونه کلا اینجوری میشه چرک میکنه 

عزیزم احتمالا بزرگ بوده ، دکتر فقط با برش و تخلیه صلاح ندونسته که کیستو برداره ، عمقی به صورت بیضی همراه با کمی از پوست و لایه های زیریش برداشته که دوباره عود نکنه ، بعدم چون کیست بوده ، فقط بهم نزدیک کرده لبه هارو تا چرک و عفونتش خشک بشه ، همه مثل هم نیستن ، شما یا عفونتت زیاد بوده ، یا جنس پوستت برا ترمیم خوب نبوده ، صبور باش عزیزم 

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
بالای خط باسن بوده کیست مویی ؟

اره عفونی بود ولی چون کلی چیز میز مالیدن دکترم گفت عفونت رفع شده بخیه میزنم بعد روز جراحی درد داشتم گفتم لابد طبیعی هست اصلا نمیتونستم قدم بردارم نگو عفونت جمع شده زیر بخیه هام تا اینکه روز شش کلی خون و ورم و چرک اومد دکتر گف برو فشار بده بریزه بیرون رفتم تزریقاتی چند جلسه همش فشار داد کلی ترشح ریخت بیرون الان روز یازدهم هست ک باید بخیه هامو بردارم من خوب نشدم و خونابه و ترشح دارم میترسم بخیه هامو بکشن نتونم کاری کنم 

عزیزم احتمالا بزرگ بوده ، دکتر فقط با برش و تخلیه صلاح ندونسته که کیستو برداره ، عمقی به صورت بیضی ه ...

خیلی ممنونم آره گوشت اون ناحیه رو هم برداشته اینو می‌دونم....فقط گلم میگم روز دهم باید بخیه هامو برمیداشت ولی چون من ترشح داشتم و با فشار خارج می‌شد ازم تزریقات گف فعلا برندار تا دوروز دیگه ولی من همچنان ترشح دارم میگم ترشح حل نشده بخیه هامو بکشن بدتر نشم ؟