2777
2789
عنوان

بنظرتون چی بگم به شوهرم میگه نرو

230 بازدید | 9 پست

میگه هر روز بیرون نرو هر یک روز درمیون ۲ روز درمیون برو

خوشم نمیاد هر روز بری بیرون کسی تیکه بندازه یا اهالی محله بگن زن فلانی هر روز بیرونه وحرف بزنن

ما قراره بریم یه محله ای شلوغ که تقریبا میدونه من اونجا زیاد بیرون میرم

و ازالان داره اتمام حجت میکنه منم خیلی بدم اومد

خیلی بحثمون گرفت و بحثمون بالا گرفت وگفت نمیخوای برو خونه اقات

ماهم ۲ روزه قهریم سراغشم نگرفتم حتی امروز ک دادگاه داشت اونم ناراحت بود ک چرا سراغشو نگرفتم (وکلا پسنداز زندگیمونو توکارتم قایم میکنم گفت تقصیر منه ک بهت اعتماد کردم پولامو میندازم حسابت منم گفتم باشه پولاتو بیا ببر اخر ک آروم گرفت گفتم بیا کارتو ببر به خنده وشوخی گف بروبابا عصبی بودم

منم آخر کوتاه اومدم 

(چون یک ماهه دوریم ازهم و رابطه نداریم ومیدونم بیشتر سگ اخلاقیش برا اینه)از طرفی امروزم دادگاه داشته

خلاصه کوتاه اومدم

الان بنظرت خوب کاری کردم ک کوتاه اومدم؟؟یا باید قهر میکردم میزاشتم بعدا خودش بیاد منت کشی؟؟؟

زن گرفته اسیر ک‌ نگرفته فردا پس فردا باید به هرچیزی ک‌ میگه بگی‌ چشم

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن گرفته اسیر ک‌ نگرفته فردا پس فردا باید به هرچیزی ک‌ میگه بگی‌ چشم

همینو گفتم 

انگار زورش اومده چون چند روزه خیلی میرم بیرون و ب حرفش توجه نمیکنم بیشتر حس میکنم دنبال اینه حرفشو تایید کنم

قبلااینقدر حساس وپیله نبود

خب چرا نمیری پیشش ی شب دوشب بمونی زن و شوهر ید نیاز دارید هر دو

جا نیستتت خونه پدرشوهرم باید همگی تو پذیرایی بخوابیم اتاقا پر اسباب خونمون شدن

منم ی عمل داخلی رحم انجام داده بودم تا یک هفته دیگه نباید رابطه داشته باشم

کارب شوهرت ندارم ولی اسی چ حوصله ای داری هرروز توگرمابخوای بری بیرون😰

دست خودم نیست دلم میگیره توخونه خصوصا الان محرم همش دلم میخواد برم روضه خونی وهیئت

جا نیستتت خونه پدرشوهرم باید همگی تو پذیرایی بخوابیم اتاقا پر اسباب خونمون شدنمنم ی عمل داخلی رحم ان ...

اها پس درسته حق داری در مورد کوتاه اومدنت هم خوب کاری کردی و باسیاست برو جلو بگو منم اصلا دوست ندارم بدون تو جایی برم وقتی مجبورم میرم بیرون حالا ممکنه هر روز باشه ممکنه دیر ب دیر تر

دست خودم نیست دلم میگیره توخونه خصوصا الان محرم همش دلم میخواد برم روضه خونی وهیئت

بنظرم ارزش اینو نداره ک گلم تلخی توزندگیت درست کنی من خودم قبلاسراین شبامحرم یه جنگی باشوهرم ب پامیکردم ک نگو میگفتم باید برم خیابون اون میگفت ن بعدا ک چندسال گذشت دیدم واقعاارزش تلخی رو نداشت الان باهم کلا میمونیم خونه شبابیرون نمیرم فک میکنم شبای عادیه فقط تاسوعاوعاشورا باخودش میگردم