2789
عنوان

با زنم قهرم

640 بازدید | 38 پست

سلام.

با نامزدم قهرم‌. دو سه روزه. یه زن تو چنینی موقعیتی دوست داره چه پیامی بگیره؟ چی بهش بگم؟ هم خوشم نمیاد پر رو بشه هم دلم نمیاد بیش از این بهش بی محلی کنم. از دستش خیلی کفری ام. چی بهش بگم؟

فقط بدون دوست دخترت نیستا،،،قراره زنت شه 

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برای هر کسی رک بودن مهمترین چیزه احساسات و هر چی در دل دارید رک و راست و بی شیله پیله البته با احترام و مهربانی و حسن نیت به او بگویید . نهایتا با یک جمله دوستت دارم با یک هدیه با او پیوندی مجدد و مستحکم تر بنا کنید 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

پرو نمیشه و خوشحال میشه از اینکه کینه ای نیستین و قهر رو ادامه نمیدین همینکه پی قدم بشین برای اشتی مردونگیتونو ثابت کردین و نشون دادین دوسش دارین . مطمن باشین اونم ازتون یاد میگیره زیاد قهر نمونه . وقتی همیشه زود اشتی کنین طرف مقابلتونم دیگه طاقت قهر طولانی و نداره . از اول عادت ندین به قهر طولانی که براتون عادی بشه 

دوست داره که بشنوه با اینکه باهم قهرید ولی به یادش هستید و براتون مهمه کاراش.

یه پیام دلگرم کننده و مهربون براش بفرستید.

به فکر پرو شدن هم نباشید چون قهر و دعوا تو خونه ی همه هست و محبته که همه چی رو مثل روز اولش نگه می داره.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️