2821
2789
عنوان

مامانم

90 بازدید | 8 پست

دوستان من در مورد رفتار مامانم ازتون نظر میخوام. پیام هاتون رو میدم خودش هم بخونه

من یک خاله دارم که حدودا ۱۰ سال از مامان من بزرگ تره از همون زمان قدیم که خالم ازدواج میکنه و مامان من یه دختر کم سن و سال بوده برای خالم و بچه هاش کار کرده تا الان که خالم چند تا عروس و دختر داره

به جز کارهای روزمره( غذا پختن، ظرف شستن، جاروبرقی کشیدن) مابقی کارهای خاله ام رو مامانم انجام میده

هر مراسم یا تمیز کاری یا دوخت و دوزی تو خونه داشته باشند مامانم شبانه روزی میره و از جونش مایه میزاره و کار میکنه تا تموم بشه و خاله ام و دختراش جوری رفتار میکنن انگار مامانم وظیفه اشه 

اما موقعی که مامانم مریضه یا گرفتار یا مراسمی چیزی داره خالم و دختراش خیلی رسمی میان و دست به سیاه و سفید نمی زنن😐

در حالی که وضع مالی ما و خانواده خاله ام در یک حده

۳تا مشکل وجود داره ۱. مامانم که از بچگی خودش رو خدمتکار اونا میدونه

۲. خاله ام که اگر حتی یکبار مامانم بهشون کمک نده آبروش رو همه جا میبرن و هزار تا حرف پشت سرش میگن( یه مدت من نزاشتم مامانم براشون کار کنه پشت سرمون هزارتا عیب روی پدر مادرم گذاشته بودن در حالی که خودشون عیب های زیادی دارن اما کسی جرات نمیکنه چیزی بگه)

۳ الان مامان من با اینکه از خاله ام جوون تره کمر درد گرفته اما خاله ام هر روز سر حال تر از دیروز 

بنظرتون من بدبخت چه جور مامانم رو توجیه کنم؟

تا مامانت نخاد خودت نمیتونی کاری کنی

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باهاش صحبت کن این چه وضعشه؟

درسته کوچیکتره و باید کمک کنه ولی کمکم حدی داره!

اگه حرف میزنن پشتتون بسپارید به خدا ... شمام بگین خب بگین که چه رفتار بدی دارن باهاتون

یکم برای خودتون ارزش قائل باشین 

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
باهاش صحبت کن این چه وضعشه؟درسته کوچیکتره و باید کمک کنه ولی کمکم حدی داره!اگه حرف میزنن پشتتون بسپا ...

منم همین رو میگم

صد بار به مامانم گفتم مگه تو چی کم داری از اونا که انقدر خودتو کوچیک میکنی

اصلا وظیفه خودش میدونه حتی قبول نمیکنه که این یه لطفه نه وظیفه

خب ببخشید دیگه عادت کرده به خدمتکاری...

خودش باعث شده هر جا بره بقیه هم توقع کار کردن رو بهش داشته باشن

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
منم همین رو میگمصد بار به مامانم گفتم مگه تو چی کم داری از اونا که انقدر خودتو کوچیک میکنی

نذار بره هرطور که شده ...

به درک بذار حرف بزنن سلامتی مامانت مهم تره

وقتی میگم میگه خواهرمه دوست دارمدر واقع میزنه تو ذهنم و اجازه دخالت نمیده

خب پس وقتی خودش میخواد دخالت نکن اخرسر میشی ادم بده داستان