2777
2789
عنوان

سایه ابرو

735 بازدید | 13 پست

۵ روزه سایه ابرو زدم اولش رنگش تیره بود و پر بود.الان کم رنگ شده خیلی و حالت پوسته پوسته تو ابروم هست که انگار هی کنده میشه ولی دست نمیزنم و با پماد چرب کردم .نمیدونم طبیعی هست رنگش یعنی برمیگرده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه ابروم خیلی کم بود بعد گفت میکرو زباد موندگاری نداده.راضی هستم فقط میخام بدونم رنگش برمیگرده

بله

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

من راضیم .گفت میکرو برا کسی هست که ابرو داره یه جاهاییش خالی هست

با قاب در واقع همون تاتو میشه ولی یه مدل سایه هست که شیدینگ ابرو اسمشه خیلی طبیعی هست و قاب نداره مثل اینکه سایه خشک زدی تو ابرو ولی موندگاری زبادی نداره

واقعا خب من میکرو میکنم میشه اگه دوس داری عکس از ابروهات بذاری خوشگلم ؟

میکرو مخصوصا اگر پوست چرب باشه زیاد موندگاری نداره ولی قشنگه بعدا باید ترمیم کنی دوباره

الان پوسته شده اصلا خوب نیست کم رنگ شده .ارایشگر گفت بعد دو هفته خودشو نشون میده دوباره هم باید ترمیم برم یه بار

میکرو مخصوصا اگر پوست چرب باشه زیاد موندگاری نداره ولی قشنگه بعدا باید ترمیم کنی دوبارهالان پوسته شد ...

عزیزم من پوستم چربه دلم میخواد ابرو هام حالت زنونه و خوش فرمی بگیره که خواستم میکاپ کنم زیاد وقت ندارم برای ابروهام نمی‌دونم کدوم روش رو برم که همش قشنگ بشه هم ماندگاری ۱ ساله رو داشته باشه 

عزیزم من پوستم چربه دلم میخواد ابرو هام حالت زنونه و خوش فرمی بگیره که خواستم میکاپ کنم زیاد وقت ندا ...

به نظرم سایه بهتره .آدم از مداد کشیدن راحت میشه بعدم قاب داره راحت خودت تمیزش میکنی .اون مدلشم هم اول طراحی میکنن هرجور خودت دوست داشته باشی .میکرو حالت خط خطی داره داخل ابرو اونم خوبه ولی میگفت باید زودتر بیای ترمیم