ghazaleeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 9610 عنوان حس ششمی 52 بازدید | 4 پست یه حس ششمی بیاد 1403/04/18 | 00:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ته_دیگ_ماکارونی_۸۳ عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 7745 منم منتظر میمونم که بیاد🚶 برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋
setarehastamm عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 516 اعتمااااد نکنییین به این حس ششما من خیلی بدبین شدم تاپیک اخرم گفتم اللن این تاپیکو دیدم انرژی منفی گرفتم ستاره هستم کاربری دوممه چندین سال تو سایت هستم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25330 هرکی اومد اینم بگه لطفااادوسم داره؟ازدواج هست؟پشیمون میشم یا نه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ghazaleeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 9610 اعتمااااد نکنییین به این حس ششما من خیلی بدبین شدم تاپیک اخرم گفتم اللن این تاپیکو دیدم انرژی منفی گ ... جدی چطور مگه