2821
2789
عنوان

گروه انگیزشی✨

211 بازدید | 26 پست

سلام بچه‌هااااا؛ میاید یه گروه بزنیم در حد پنج شیش نفر(شلوغ نباشه)، و توش پاکسازی ذهن و گزارش روزانه کارامون و سحرخیزی و اینجور چیزای مثبت رو انجام بدیم باهم؟ مثلا من خودم اگه روزمو واسه کسی تعریف کنم و طرف بهم حس مثبت بده، خیلی انگیزم بیشتر میشه. 

ولی واقعاِ واقعا اگه روی برنامه پایبند هستین و هدف دارین توی زندگیتون بیاین گروه. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من پایه ام

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

سلام منم حاظرم🖐🏻

سلااااام شیدااام دختری از دیار بلوچستان، عاشق شهرم هستم، اینجا باهمه دوستم، کاربری قدیمی هستم، آقا وخانوم، همه باید بهم احترام بزارن... اینجا فضای دوستانه هستش،سعی کنیم مشکلات هم دیگرو حل کنیم،،، مممنون😍😍😍♥♥♥
2823
2791
2779
2792