2777
2789
عنوان

درد بدن و کمر

97 بازدید | 9 پست

سلام من چند روز پیش یه قفسه سنگین بلند کردم اول وسط کمرم درد گرفت بالای باسن تا چند روز احساس فشار وسط مهره ها بعد باز زد به سمت راست بالای باسن بعد باز اون تموم شد زد به چپ روی باسن موقعی که راه میرم الانم روی پنجه های پای راستم میگیره کلا همه استخوانامم درد خیلی خفیف میگیرن از چیه به نظرتون؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ممکنه خدایی نکرده دیسک زده باشه بیرون

به هیچ عنوان اجازه نده کسی ماساژ بده اون ناحیه رو

چون اگه خفیف باشه با فیزیوتراپی خوب میشه، ولی با ماساژ حاد میشه.... 

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایون و خانم های محترم سایت، بنده گزینه مناسبی واسه دوستی نیستم، پس لطفا اگه درخواست میدی سوالت آماده باشه، وگرنه برو سراغ کس دیگه ✋🇮🇷🥊

تا چند مدتی درد کمر، بعد سر شدن یک یا هر دو پا. حالا برا هر کسی فرق داره. یکی پنج دقیقه راه بره پاش بی حس میشه، یکی یه ربع. اگه دیسک پاره شه باعث تنگی کانال نخاعی میشه. من ١٢ سال پیش یه وسیله سنگین بلند کردمو تا الان درگیرشم