2821
2789
عنوان

زندگیمون…😔

189 بازدید | 9 پست

مشکل مالی برامون پیش اومد محبور شدیم ماشینمون که نو و مدل بالا بود فروختیم یه ماشین هیلی داغون مدل پایین خریدیم،همه فامیل و اشنا و خاهرشوهر برادرشوهرام ماشین خوب دارن بعد ما اینطوری،خیلی دلم شکست و خجالت میکشم شوهرمم داره کار میکنه میگه اگر دپست داری ماشین عوض کن ولی من دو دلم ک طلا بخرم و پس انداز کنم خونه بخریم یا ماشین عوض کنم خیلی غصه میخورم با این ماشین احساس شرم میکنم در برایر اونها خیلی خودم کم میبینم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ماشین نداشتن خیلی بهتره ما ماشین نداریم خیلی سخته

درسته واقعا سخته گاهی به شوهرم میگم اگر اینم نداشتیم خیلی بد میشد ولی خب هیلی زور داره جلوی بقیه افت زندگی کنی بجای پیشرفت و وقتی درحد اونا بهتر بودی پسرفت کنی و وضعت بد بشه

اشکال نداره دوباره میخرین

دوباره خیلی طول میکشه شاید بیشتر ۸-۹ماه یا یکسال دیگه یا اصلا دوسه سال تا پولامون جمع کنم خونه بخریم دوست داشتم الان عوض کنیم ولی دو دل هستم نمیدونم چیکارکنم

دوباره خیلی طول میکشه شاید بیشتر ۸-۹ماه یا یکسال دیگه یا اصلا دوسه سال تا پولامون جمع کنم خونه بخریم ...

منم ارزومه ماشین داشته باشیم اما نداریم وننیتونیم بخرین ماشین خیلی خوبه همه ی فامیلای ماهم ماشین دارن