2777
2789
عنوان

واکسن

78 بازدید | 8 پست

سلام دوستان تروخدا کمک بدید دخترم واکسن ۱۸ ماهگی زده صبح الان تب کرده قطره هم میدم بهش بعد الان قطره رو آورد بالا ولی بعد تبش اومد پایین و خابید چون پاش درد داشت موردی نداره؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما تبش رو کنترل کن.به محض اینکه دیدی داره دماغش بالا میره قطره رو بده و پاشویه کن و اگر هم جواب ند ...

فعلا که تبش خیلی کمتر شده حالا خوابیده بیدارش کنم دو ساعت دیگه برای دارو یا بیدار بمونم فقط چک کنم اگ رفت بالاتر بدمش

نه ولی مجدد بهش بده دردپا هم تا چند روز هست دیگه واکسن سختیه

الان خوابیده خیلی درد داشت خسته بود این قطره هم خیلی بدمزست نمیخوره اصلا حالشو بد میکنه نمیدونم چیکار کنم دیگه

فعلا که تبش خیلی کمتر شده حالا خوابیده بیدارش کنم دو ساعت دیگه برای دارو یا بیدار بمونم فقط چک کنم ا ...

چک که باید بشه ساعت بزار سر زنگ اگرم خوابت باد پاشی سر ساعت دارو رو بده چون بعد اون دوباره گرم میشه بدنش....پاشویه هم امتحان کن

الان خوابیده خیلی درد داشت خسته بود این قطره هم خیلی بدمزست نمیخوره اصلا حالشو بد میکنه نمیدونم چیکا ...

ان شاله به امید خدا فردا تبش کمتر بشه نشد شیاف بزار بهرحال نباید تبش بالا بره

الان خوابیده خیلی درد داشت خسته بود این قطره هم خیلی بدمزست نمیخوره اصلا حالشو بد میکنه نمیدونم چیکا ...

یه قطره بود زمان دختر من صورتی بود خیلی خوشمزه بود اسمش یادم نیست دکتر اونو می نوشت راحت میخورد