deli_x8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 254 عنوان ساعت هوشمند 92 بازدید | 9 پست سلام میشه کمکم کنید میخام ساعت هوشمنند بگیرم میشه مدل هایی ک از نظرتون خوب هستن و برام بفرسین قیمت هم نمیخام زیاد هزینه کنم اگ میدونید بگید ❤️ 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️ 1403/04/17 | 21:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 19182 من چند وقت پیش شیائومی مدل s3 گرفتم خوبهالان بین ۹ تا ۱۰ تومنه
deli_x8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 254 من چند وقت پیش شیائومی مدل s3 گرفتم خوبهالان بین ۹ تا ۱۰ تومنه کارایی شون چی هست؟! ارزون تر میخام من 10 میلیون داشتم ک الان گوشی میگیرفتم😂 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️
deli_x8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 254 ینی کسی نمیدونه 🫠🫠🫠 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 19182 کارایی شون چی هست؟! ارزون تر میخام من 10 میلیون داشتم ک الان گوشی میگیرفتم😂 سنجش ضربان و فشار خون و شتاب و نور محیط داره میکروفن و اسپیکر داخلی داره و بدنش الومینیومهحالا قیمت مناسب تر بخوای باز شیائومی ردمی ۳ اکتیو حدودا ۲ تومنه ضربان و اکسیژن خون و جی پی اس داره ولی بدنش پلاستیکه
deli_x8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 254 سنجش ضربان و فشار خون و شتاب و نور محیط داره میکروفن و اسپیکر داخلی داره و بدنش الومینیومهحالا قیمت ... مرسی گلممم میگم این ی تومن و یک و پونصدیااا هم همین کارایی هارو دارن ینی منظورم اینه ک میصرفه بدم پولمو بگیرم؟ 🫠نمیتونم بیخیالش بشم و خیلی دلمو برده طرحاش 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 19182 مرسی گلممم میگم این ی تومن و یک و پونصدیااا هم همین کارایی هارو دارن ینی منظورم اینه ک میصرفه بدم ... اگه مواظبش باشی فکر نکنم اتفاقی براشون بیوفته
deli_x8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 254 اگه مواظبش باشی فکر نکنم اتفاقی براشون بیوفته از نظر کارایی گفتم 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 19182 از نظر کارایی گفتم همون کار ها رو میکنن ولی ادم به همون اندازه که پول بده اش میخوره دیگه
deli_x8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 254 همون کار ها رو میکنن ولی ادم به همون اندازه که پول بده اش میخوره دیگه اهان پس دمت گرم چون من خیلی استفاده انچنانی نمیکنم ازش و صرفا فقط بخاطر طرحش و مدلش عاشقش شدم 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️