18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13574 عنوان محرم پارسال🖤 101 بازدید | 4 پست محرم پارسال خیلی دلم شکسته بود ، خیلی عصبی و خشمگین بودم کلی مشکلات خانوادگی داشتیم ، خداروشکر حل شد 🥲🖤اما امسال مشکلات شخصی دارم و دلم صد برار بیشتر از پارسال شکسته🥲میشه واسم دعا کنید امسالم مشکلم حل بشه و شفاعتم کنند؟🖤🥲 ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚 1403/04/17 | 20:17 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13574 برابر* ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13574 وای عزیزم منم مثل خودتم برام دعا کن😢 منم دعات میکنم چشم عزیزم 🥲🖤 ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚