2777
2789

باید ذخیره تخمدان رو چک کنید

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آزمایش دادم گفت ذخیرم کمه fsh ام بالاس

نشانه خای یائسگی زودرس هست اما بستگی به عددشچن پاره ازمایش را ارسال کنید

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید
آزمایش دادم گفت ذخیرم کمه fsh ام بالاس

نشانه یائسگی زودرس میتونه باشه اابته در بدترین حالت. عکس آزمایش رو ارسال کنید

من همش ۳۰ سالمه چرا باید یائسه بشم؟😭😭ذخیره تخمدانم ۱ بودfsh ام ۱۲ بود

کنترل میشه عزیزم باید برید متخصص زنان و آزمایشات و سونوگرافی های تکمیلی انجام بدید و هورمون درمانی انجام میدن براتون ذخیره تخمدان شما هم روی مرزه پایین نیست

کنترل میشه عزیزم باید برید متخصص زنان و آزمایشات و سونوگرافی های تکمیلی انجام بدید و هورمون درمانی ا ...

خب رفتم دکتر گفت هیچ درمانی نداره باید ذخیره کنی تخمکت رو‌ و یائسگی زودرس و قبول کنی 

خب رفتم دکتر گفت هیچ درمانی نداره باید ذخیره کنی تخمکت رو‌ و یائسگی زودرس و قبول کنی

حتما ذخیره کنید