2777
2789
عنوان

بارداری

245 بازدید | 21 پست

مامانای شهریوری

اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن‌ را به کسی‌ بده که دوستش‌ داری‌ و برات با اهمیتِ زندگی‌ کوتاه‌تر از اینه که صرفِ انسان‌هایی‌ بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری‌ ایشالا لبخندات پایدار باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صلوات فرستادم عزیزم ،لطفا شما همسر زایمان منو دعا کن ،همه ی منتظراروهم دعا کن بخصوص من

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍
طبیعی یا سزارین؟؟ اتشاالله بسلامتی فارق بشی واسه امضات صلوات هم گفتم

طبیعی هستم

اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن‌ را به کسی‌ بده که دوستش‌ داری‌ و برات با اهمیتِ زندگی‌ کوتاه‌تر از اینه که صرفِ انسان‌هایی‌ بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری‌ ایشالا لبخندات پایدار باشه 
خوشبحالتون کاش واسه منم زده بود, 2 روز به تولد  ان شاءالله به سلامتی و راحت زایمان کنی نی نی خ ...

انشال شمام بسلامتی طی کنی این دوران را

جانم؟؟ واسه شما كي مياد ان شاالله؟ واسه من كه فعلا جا خوش كرده😐😂

عزیزم12شهریور تاریخمه طبیعی هستم شما چی

انشالله بسلامتی برین با نی نی تون برگردین،استرس نداشته باش

چشم دعام کنید مرسی 

صلوات فرستادم عزیزم ،لطفا شما همسر زایمان منو دعا کن ،همه ی منتظراروهم دعا کن بخصوص من

برای همه ی دوستای نی نی سایتیم دعا میکنم ک خدا بهشون نی نی سالم بده ودامن همه منتظرا رو سبز کنه

عزیزم12شهریور تاریخمه طبیعی هستم شما چی

پارسال دقیقا همین روز با نی نی م از بیمارستان مرخص شدم  

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس
به من گفتن ١٠ شهريور طبيعي ولي فكر كنم بيشتر طول بكشه😐

وای من نمیخام بیشتر طول بکشه میترسم برا بچم مشکلی پیش بیا.دهانه رحمت چقد بازه؟