2777
2789
عنوان

نوزاد ۱۶روزه

469 بازدید | 24 پست

سلام عزیزان دختر ۱۶روزه ام رو صورتش و بدن و خیلی بیشتر اطراف مقعدش جوش ریز قرمز زده .احتمال میدین اینا چین؟ ببرمش دکتر؟ اخه ۱۰ روزگیش بردمش فوق تخصص نوزادان واسه نافش چون هنوز خون میاد .گف طبیعیه و خیلی وحشتناک نافشو باز کرد.بدتر شد خونریزیش.هنوزم قطع نشده.

عزیزم شاید کولیک داشته باشه

خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ببر دکتر

ممکنه حساسیت باشه پماد میده

فقطم لباس نخی تنش کن 

بابت نافش توش چند تا دونه نمک بریز نترس بیقرارش نمیکنه هر روز بریز خیلی کم زود خوب میشه اینو دکترم گفت

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

خربزه میگن شیرو زیاد میکنه ولی نخور بینهایت حساسیت زاست 

اب گوشت بدون حبوبات قلوه گندم پخته و کاهو با زیره بخور که نفخشو بگیره اینا شیرو زیاد میکنه

نوشیدنی های رنگی هم نخور

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
اگر شیر خودت رو میخوره شاید چیزی خوردی که بچه حساسیت داشته. یا ممکنه از گرمی باشه.

نمیدونم والا . تو اینترنت سرچ کردم .همچی نباید خورد انگاری.همه حساسیت زان موندم چی بخورم

نمیدونم والا . تو اینترنت سرچ کردم .همچی نباید خورد انگاری.همه حساسیت زان موندم چی بخورم

چون پسرم کوچیک تر بود و منم نمیدونستم سس فلفل خورده بودم وای تمام بدن پسرم دونه پاشیده بود.

یه کم خنکی بخور. هندوانه خیلی خوبه.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
خربزه میگن شیرو زیاد میکنه ولی نخور بینهایت حساسیت زاست  اب گوشت بدون حبوبات قلوه گندم پخته و ...

ممنون عزیزم.طالبی چی بده؟ نوشیدنی های رنگی ینی چیا؟ من دیروز پریروز اب انار خوردم ینی واسه اونه؟