2777
2789
عنوان

روز چندم پری باید برای ازمایش برم

69 بازدید | 3 پست

برای تعیین تعداد تخمک بهتره روز دوم برم آزمایش بدم یا روز سوم؟ 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

ذخیره تخمدان میگی؟

به من گفتن دکترم ک روز سوم تا پنجم 

کل آزمایش‌های هورمونی رو داشتم

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
ذخیره تخمدان میگی؟به من گفتن دکترم ک روز سوم تا پنجم کل آزمایش‌های هورمونی رو داشتم

بله همین ذخیره

پس میشه روز دوم نرفت ممنون

منم شنیدم روز دوم یا سوم بین این دو مونده بودم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله همین ذخیرهپس میشه روز دوم نرفت ممنونمنم شنیدم روز دوم یا سوم بین این دو مونده بودم

روز سوم برو بهتره

اگه پرولاکتین هم نوشته برات باید دوساعت بعد بیدار شدن بری

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹