2821
2789

ببلاک از همه بهتره فک کنم

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببلاک واسه نوزاد خوبه ولی از وقتی بزرگتر میشه آپتامیل یا بیومیل بده چون ببلاک خیلی سبکه..ولی واسه نوزاد خیلی خوبه من تا سه ماهگی ببلاک دادم به بچم

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
اگر تو بیمارستان هم بهش شیرخشک بدم به نظرتون گیر نمیدن؟

اگه شیرت کمه بده به حرف پرستارا گوش نکن...من ندادم دخترم طفلی شب تا صبح جیغ زد گریه کرد بیرون همه جا بسته بود نمیزاشتن همراه دیگه پیشمون باشه جز مانانم که واسش شیر بخره...شیرخشک نخریده بودم اشتباه کردم...باعث شد بچم زردی زیادی بگیره

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
توی بیمارستان اذیت نمیکنن اگه شیرخشک بدم؟ 

پرستارا میگفتن شیرخشک نده...به حرفشون گوش نکن...شب بچم اونقدر از گشنگی گریه کرد همراهای بقیه میومدن دم در دلسوزی میکردن نمیدونستن چشه ولی فرداشکه شوهرم شیرخشک خرید خورد ساکت ساکت شد

منم کمکی ببلاک میدم اما نمیدونم چرا احساسم میگه عوضش کن    

ببلاک خوبه ولی از شیر مادر سبک تره وایه نوزادا خوبه...آپتامیل مثل شیر مادره...من الان دخترم نزدیک پنج ماهه آپتامیل میدم راضیم

2825
2823
2791
2779
2792