2777
2789
عنوان

درس خوندن

280 بازدید | 10 پست

تازگیا درس میخونم سرم و چشمام درد میگیره در حال که نه ضعیفه چشمام نه چیزی 😐😂 فکر کنم مغزم داره فیوز میسوزونه نظر شما چیه؟😂💔

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 

من زیاد درس میخونم اینجوری میشم 

حتی بعضی اوقات جوری مبشه به کتاب نمیتونم نگاه کنم سرم وحشتناک درد میگیره 

بکوب میخونی اره؟

اون دل هایی که شاد میکنی،اون مهربونی هایی که پخش میکنی...میشه همون عجب شانسی آوردم های زندگیت... 🌷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من زیاد درس میخونم اینجوری میشم حتی بعضی اوقات جوری مبشه به کتاب نمیتونم نگاه کنم سرم وحشتناک درد می ...

دقیقا تایم امتحاناتمه و دارم یک سره میخونم روزی ۲ تا امتحان دارم بشدت فشار رومه

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 
دقیقا تایم امتحاناتمه و دارم یک سره میخونم روزی ۲ تا امتحان دارم بشدت فشار رومه

از همونه😂🥲تموم میشه 

اون دل هایی که شاد میکنی،اون مهربونی هایی که پخش میکنی...میشه همون عجب شانسی آوردم های زندگیت... 🌷
میشه یکم دربارش واسم بگی؟شرایط کاریش چطورهیا درامدشکلا میشه یکم درباره ش واسم بگی؟

والا حساب و کتاب و فرمول و ریاضیه بشدت پیچیدگی داره و گاهی ممکنه اول کاری جا بزنی 

شرایط کاریش خوبه و هر جایی به یه حسابدار نیازدارن بالاخره 

البته همون اول کاری نمیان بنشوننت روی صندلي اول باید قبلش کار اموزی یا کمک حسابداری کرده باشی و به سیستم و حساب کتاب مصلت باشی 

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز