mylittlediamond مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 7763 عنوان ای کاش میشد 63 بازدید | 7 پست ای کاش میشد زندگیا رو عوض کرد زندگیم خیلی خوبه:)ولی دلم میخواست جایی یکی میبودم؛هعببب این اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست . صاحب قبلی دوستم بود که مهر ماه مهاجرت کرده ❤️ 1403/04/17 | 17:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
emellli عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7936 وای سایت چیشده همه میخان زندگیاشونو با یکی دیگه عوض کننو اینکهخب همون کاری رو بکن که دلت میخاد تو زندگیت انجامش بدی! من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
mylittlediamond مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 7763 وای سایت چیشده همه میخان زندگیاشونو با یکی دیگه عوض کننو اینکهخب همون کاری رو بکن که دلت میخاد تو ز ... نه خب میخواستم از اول یه جا دیگه به عنوان یه شخص دیگه به دنیا بیام یه جور خواسته ست نه اینکه از زندگی خودم بدم بیاد و فلان 😑 این اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست . صاحب قبلی دوستم بود که مهر ماه مهاجرت کرده ❤️
mylittlediamond مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 7763 مگه اون چی داره؟ خیلی چیزااا نمیتونم بگم البته این اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست . صاحب قبلی دوستم بود که مهر ماه مهاجرت کرده ❤️
emellli عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7936 نه خب میخواستم از اول یه جا دیگه به عنوان یه شخص دیگه به دنیا بیام یه جور خواسته ست نه اینکه از زندگ ... عه خب این برای این زندگیت که غیرممکنه^^ من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
mylittlediamond مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 7763 عه خب این برای این زندگیت که غیرممکنه^^ میدونمهییییه چیزایی که اون زندگی داره رو میتونم تو آینده به دست بیارم ولی خب کاملش غیره ممکنه:)) این اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست . صاحب قبلی دوستم بود که مهر ماه مهاجرت کرده ❤️
emellli عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7936 میدونمهییییه چیزایی که اون زندگی داره رو میتونم تو آینده به دست بیارم ولی خب کاملش غیره ممکنه:)) زندگی که الان داری بهترین ورژن زندگیته زیاد تو فکرش نرو♡ شاد زندگی کن کافیه^^ من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش