2777
2789
عنوان

بنظرتون بیبی چک بزنم یا نه

148 بازدید | 21 پست

اردیبشهت ۱۵ 

خرداد ۱۶ تاریخ پریودم بوده

دیشب یکم لک قهوه ای داشتم گفتم حتما تا صبح پریودم شروع میشه ولی صبحم یکم لک دیدم رو دستمال همینطور ظهرر

هنوز پریودنشدم سابقه این وقفه رو نداشتم علائم خاصیم ندارم جز سینه درد و گاااهی دل درد کمردردقبل پریودی طور 

میترسم به همسرم بگم بیبی چک بخره امیدوار بشه بعد پریود شم دلم میسوزه براش😪😔

بنظرتون ممکنه علائم بارداری باشه یا قبل پریودیه صبر کنم فعلا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا دو روز صبر کنید اگر پریود نشدید تست بارداری بدید اگر منفی بود سونوگرافی جهت رد احتمال کیست اگر باز هم پریود نشدید ازمایش هورمونی. این روالش هست که گفتم خدمتتون

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید

منم اینجوری شدم دقیقن اتفاقاازدردمعده ب خودم میپیچیدم نمیخاستم ب همسرم بگم دوروز مونده بود ب موعد پری الکی گفتم براخواهرمع گفته اومدی ی بیبی بیارتست زدم مثبت شداون لحظه انگاردنیاروبهم دادن بعدم گزاشتم بیبی بعدی خط پرنگ شددوروزبعدموعدبود ب همسرم گفتم 

اگه همیشه منظم پریود میشدی و این ماه نشدی بزن

سابقه تاخیر دارم ولی لکه بینی قبلشو نه معمولا لکه بیاد نهاایتا یک ساعته پریود میشدم

شایدم بخاطر تیروییدمه

منم اینجوری شدم دقیقن اتفاقاازدردمعده ب خودم میپیچیدم نمیخاستم ب همسرم بگم دوروز مونده بود ب موعد پر ...

اخه من خانوادم هیچکدوم این شرایطو ندارن که اینو بگم😪😪 

خودمم واقعیت روم نمیشه برم😵‍💫☹️🙁

تا دو روز صبر کنید اگر پریود نشدید تست بارداری بدید اگر منفی بود سونوگرافی جهت رد احتمال کیست اگر با ...

ممنون عزیزم

کمکاری تیروییدم دارم ممکنه از اون باشه

بنظرم خودت برو بخر شوهرت الکی امیدوار نشه. چیزی نیست که آدم روش نشه

اخرش باید همینکارو کنم

یا بهش بگم حالا ک دوره اقدامیم چندتام بیبی چک بخریم خونه داشته باشیم😐