2821
2789

دقیقا منم

تا کمرم بود پسرونه زدم ولی بازم موخوره و نازک شدن مو دیدم😭

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو بالشتی ابریشم یا ساتن+ نپوشیدن شال و روسری با جنس بد + باز نذاشتن مو به طور مداوم + خوردن آب زیاد + روغن آرگان یا جوجوبا + موخوری گیری با قیچی هر ماه یا دوماه یکبار  موهاتم محکم نبند کش سرتم ساتن باشه از حمومم میای سشوار باد خنک بگیر از بالا به پایین تیشرت نخی اگه داری موهات و با اون خشک کن

دقیقا منمتا کمرم بود پسرونه زدم ولی بازم موخوره و نازک شدن مو دیدم😭

واقعاا خیلی بده هرماه هم موخوره گیری انجام میدادم به نتیجه نرسیدم کلافه شدم کوتاهشون کردم کلا

حالا از این میسوزم که بازم موخوره دارم😂:)

رو بالشتی ابریشم یا ساتن+ نپوشیدن شال و روسری با جنس بد + باز نذاشتن مو به طور مداوم + خوردن آب زیاد ...

موهام فره بخاطر اینکه فرش خراب نشه رو بالشتیم ساتن بوده همیشه خیلیم میرسم بهشون ولی بخاطر اینکه قبلنا خیلی از اتوو سشوار استفاده کردم موهام خراب شدن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز