2777
2789
عنوان

پشه ائدس

289 بازدید | 31 پست

کسی و نیش زده 

منو پنجشنبه ی پشه نیش زد نمیدونم ائدس بود یا ن یعنی ندیدمش ولی جاش نه خارش داشت نه هیچی فقط اولش سوز کوچیک اومد الان میترسم سه شنبه برم مسافرت میگم نکنه علائمش بیاد سراغم

تابستونه پشه تیکه تیکمون کرده

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کدوم استانی؟

هرمزگان

بوشهر 

یا سیستان

گیلانم بوده و مازندران ولی تا حالا ناقل نبودن

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

تهران

تهران ک خیلی دوره 

گفتن مشاهده نشده خود پشه

نگران نباش 

تازه خود ائدس باید یکی ک تب دنگی داره رو نیش بزنه تا ناقل شه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

تهران ک خیلی دوره گفتن مشاهده نشده خود پشهنگران نباش تازه خود ائدس باید یکی ک تب دنگی داره رو نیش بز ...

ممنون یعنی مسافرتمو برم ؟ بخدا دیوونه شدم همش تب سنج کنارمه

ممنون یعنی مسافرتمو برم ؟ بخدا دیوونه شدم همش تب سنج کنارمه

آره بابا تو دبی پره 

ولی منع سفر از دکتر پرسیدیم نداره

برو ب امید خدا 

نکات رعایت کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نکات مثلا چیا

کنار اب راکد نرو 

جایی ک جدول های کثیف داره

جایی ک بیشه ها علف ها هس

کنار منبع اب ها قایق ها 

دیگه اینا

بعد لباس استین بلند

پماد دور کننده حشرات 

برو ب امید خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله ممنونم ازت پس تو تهران نیست درسته

درسته

1
5
10
15
20
25
30
35
40