2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دخانیات مصرف میکنی؟

نه عزیزم تو عمرم از کنار دود هم رد نشدم تو خانواده هم فرد سیگاری یا قلیونی نداریم. من گفتم کسی بیماره بیاد جواب بده نه اینکه با این حرفا داغ دل طرفو بیشتر کنید. چرا فکر میکنید هر کسی سرطان ریه میگیره باید سیگار کشیده باشه!!!!!!

نه عزیزم تو عمرم از کنار دود هم رد نشدم تو خانواده هم فرد سیگاری یا قلیونی نداریم. من گفتم کسی بیمار ...

اصلا نترس من مادربزرگه مامان سرطان ریه داشت اگه زود رسیدگی بشه و درمان رو شروع کنی چیزی نمیشه

نه عزیزم تو عمرم از کنار دود هم رد نشدم تو خانواده هم فرد سیگاری یا قلیونی نداریم. من گفتم کسی بیمار ...

عزیزم یکی از دلایل این بیماری مصرف دخانیاته گفتم شاید بخاطر این بوده چون یکی از اعضای خانوادم خیلی قلیون میکشه نگران شدم..!!چرا ناراحت میشی منک حرف بدی نزدم فقط سوال پرسیدم نمیدونسم ناراحتت میکنه ببخشید🥲☹️واینک مصرف دخانیات فقط به معنی سیگار کشیدن نیست خیلیا قلیون هم میکشن گفتم شاید شماهم.. ☹️💔

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

شرمنده بخدا من چون قلیونیم میترسم برا خودم پرسیدم...

عذر میخوام اگه ناراحت شدی...

همسایمونم دائم سیگاره سرطان ریه گرفته

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

عزیزم یکی از دلایل این بیماری مصرف دخانیاته گفتم شاید بخاطر این بوده چون یکی از اعضای خانوادم خیلی ق ...

بله عزیزم یکی از دلایلش مصرف دخانیاته ولی من توی این مدت که بیمارم توی مطب دکتر و بیمارستان هر کسیو دیدم غیرسیگاری بود حتی یک نفر سیگاری هم ندیدم که مبتلا باشه. پس صرفا بخاطر یکی از دلایل نباید از هر کسی که سرطان ریه داره بپرسید اهل دود بوده یا نه. این حرف برای منی که یک عمر سالم زندگی کردم خیلی درداوره. 

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز