2777
2789

تک فرزندی حسن و معایب خودشو داره 

من خواهر دارم  ولی دست کمی از تک فرزند بودن ندارم😂😂😂

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درک‌میکنم ادم بد همه جا هست حتی اگه هم خون ادمم باشه

شوهرمم همینطور خیری ندیده برای همین ما طرفدار تک فرزندیم 

هم اینکه تمام محبت و دارایی هم برای یک نفره

فردا روز هم از نفرین جاری و خواهر شوهر و .. خبری نیست براشون

دیگه تو این دوره زمونه ادم ها به دوست هاشون که با سلیقه خودشون انتخاب میکنن بیشتر خوشن 

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
اره بچه هم خیلی دوس دارم ولی ۴ تارو کی میخواد نگه داره😂😂

خودت نگه دار، بعد بگو این مثلا بچه اولم خواهرم بچه دومم داداشم ، حتی میتونی صداشون کنی ابجی داداش، من خودم خواهر ندارم به دخترم گاهی اوقات میگم ابجی 

شوهرمم همینطور خیری ندیده برای همین ما طرفدار تک فرزندیم هم اینکه تمام محبت و دارایی هم برای یک نفره ...

الان بابای من ی عالمه خواهر برادر داره همشون حسودو عوضین با اینکه بابای من خیلی بهشون محبت میکرد ب مشکلاتشون رسیدگی میکرد الان واسش شاخ شدن همش واس ما دردسر درست میکنن اعصابمونو خورد میکنن بعضی وقتا میگم شاید ی حکمتیه من تک فرزندم شایداگه داشتم ی روزی خواهربرادرم دشمنم میشدن

الان بابای من ی عالمه خواهر برادر داره همشون حسودو عوضین با اینکه بابای من خیلی بهشون محبت میکرد ب م ...

بیکاری؟؟؟ میخوای چیکار اخه

حال کن با تک بودنت

همه پولها برای توعه خرج کن عشق کن با دوستات برو سفر و گردش ماشین بخر برو دور دور نمیدونم چند سالته البته

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
بیکاری؟؟؟ میخوای چیکار اخهحال کن با تک بودنتهمه پولها برای توعه خرج کن عشق کن با دوستات برو سفر و گر ...

الان دیگه برام مهم نیست تک بودنم ولی خب گاهی اوقات احساس تنهایی میکنم من ۲۱ سالمه

تک فرزندی باعث میشه خیلی روت حساس میشن من اصلا با دوستام نمیتونم برم سفر یااگه بیرون باشم یخورده دیر کنم مامانم همش بیخودی نگران میشه یا عصبانی میشه