setiam1424 مدیر عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 3961 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 36 پست بیا توروقران 1403/04/17 | 15:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25220 سلام خوشگله حافظم قویه 😂❤️ ولی من چون دوست داشتم یادم موندی🤪🤪😮🥴پروفایلت🥺🥺چطوووووری؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 5171 اره فکر کنم ۶ تا ۸ ماه دیگه منم بگو هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
بچه_مامانم_هستم عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2475 ولی من چون دوست داشتم یادم موندی🤪🤪😮🥴پروفایلت🥺🥺چطوووووری؟ عیجانم نفس تو چقدر خوبی 😍😂 عالی تو خبی
par2003 عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 415 بله توروقران جواب منم بدهمریم دوسم داره ؟ حسش چیه؟علت رفتاراش چیه باز برمیگرده؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25220 عیجانم نفس تو چقدر خوبی 😍😂 عالی تو خبی خوبی از خودتونه🤪🥴😂😎شکرخدا خوبم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
t_1_4 عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 3702 توروقران جواب منم بدهمریم دوسم داره ؟ حسش چیه؟علت رفتاراش چیه باز برمیگرده؟ اره حس میخواد اذیتت کنه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25220 شک عزیزم 😂😂 نبابا شک به دلت راه نده😂🥴 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
iammaryiw عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 4141 بگو راحيل باهام آشتي ميكنه ؟ و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران … نمیدونستید بدونید گلم