2777
2789

حاضرین با کسی ازدواج کنید که واجباتش رو انجام نمیده ؟ 

الانم کار به اونایی که نمیخونن ندارم چون به من ربطی نداره 

ولی وقتی قراره با کسی یه عمر زندگی و کنم با هم صاحب بچه بشیم برام مهمه 

چند تا خاستگار داشتم که متاسفانه اینجوری نبودن منم رد کردم 

آدم افراطی نیستم ولی خوب به نظر من آدم باید واجبات رو دیگه انجام بده و از طرفی میخوام در اینده بچه هام دچار دوگانگی نشن که مثلا مادره نماز میخونه پدره نه 

مامانم میگه همینجوری رد کنی تا آخر موندی رو دستمون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم حقیقتش برامن مهم بود حتی شوهرم خیلی قبل ازدواج بامن آدم مذهبی ای نبود حتی مشرو ب میخورد ولی قبل ازدواج بامن گفت من تغییر کردم و بعداون واجباتشوانجام میداد منم چشم به گذشتش بستم دیگه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

نماز و روزه واجباتی هستن که روی مسائل دیگه زندگی و حتی زمانبندی ها تاثیر مستقیم میذارن و همینطور روی تربیت فرزندانتون 

اگر مقید هستید کوتاه اومدن ازشون واقعا بعدا دردسر ساز میشه پس سعی کنید همسر همکفو انتخاب کنید که در زندگی ارامش داشته باشید

دوره بدی شده، ولی اگه اخلاقی آدم خوبی باشه و خانواده محترمی داشته باشه، دیگه قبول میکردم اگه خواستگارای دیگه از نظر اعتقادی شبیه م نبودن، براش شرط گذاشتی که نماز روزه ش رو بجا بیاره؟

راستش منم باشم یکم دودل میشم و دوست دارم حداقل نماز و روزه اش رو به جا بیاره ولی خب همه ی اونایی که ...

میدونه آدم های بدی نیستن 

الان تو خانوادمون فقط منم که انجام میدم پدرومادر خواهرم اصلا واجباتشون رو انجام نمیدن 

خیلی احساس تنهایی میکنم مخصوصا ماه رمضون ها 

دوست دارم با کسی ازدواج کنم که سحری و افطار رو با هم باشیم یا صبح ها بیدار شیم نماز بخونیم 

خوب کردی رد کردی

وقتی عقاید مذهبی و انجام واجبات برات مهمه حتما همسرتم باید یه همچین آدمی باشه، فقط شوهر که  نیست، اینکه چه جور نسلی با چه عقایدی ازت باقی می مونه تو این دنیا هم مهمه و برای درست شدن این نسل زن و مرد هر دو باید اهل رعایت یکسری مسائل که حداقلش انجام واجبات و ترک محرماته باشن. 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

درست فکر می کنی شوهرمو قول داده بود برای انجام واجباتش زد زیرش و الان درگیریم اشتباه از من بود که به حرف دوست مادرم گوش کردم چون شوهرش مثل شوهرمو مقید نیست ولی خوب تو چهل سال زندگی پای حرفش مونده ولی کلا اگر معتقد نیست حتی به خاطر شما انجام بده هم به مشکل می‌خورید ازدواج نکردن بهتر ازین ازدواج هست برای امثال ما

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

2790
2778
2791
2779
2792