2777
2789
آره گفتن رشته عزیزم کار جادوگراس دیگه

من کی باردار میشم گلم 

چه ماهی

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

اخه دیروز بعد ۱۶ روز بهم زنگ زد خیلی استرس داشتم برا عمل اروم شدم قبل خدمتش گفت کات برا همیشخ هرچی گ ...

خب این یعنی براش مهم هستی

اما فقط به این اکتفا نکن، اگر در زمان مرخصی یا بعد از اتمام سربازی تلاش کرد بدستت بیاره یعنی واقعا میخوادت

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

هیچ کدوم یه پسر دیگه هس دنبالته ، احتمال زیاد اون

من کی باردار میشم 

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

سلامراجبه من و شخصیت و ایندم چی حس میکنی؟

یک چیزی بزار بهت بگم

ایندت تو دستای خودته

یعنی شاید من بهت بگم اینطوری میشه اونطوری میشه اما قدرت خدا از همه چیز و همه کس بیشتر و بالاتره و اونجایی ک فکرش رو نمیکنی کمکت میکنه 

مثلا زمانی ک ۱۸ سالم بود هدفم این بود معلم بشم ولی  اصلا شاید باورت نشه الان ک میگم مو ب تنم سیخ شد، خدا یک جور عجیب و غریبی من رو فرستاد رشته کامپیوتر یعنی تا ترم ۲ باور نمیکردم دارم کاممیوتر میخونم و معلم زبان نیستم

و الان به لطف خدا اموزشگاه کامپیوترم رو افتتاح کردم🥰

خدا بهتر از هرکسی میدونه مصلحت تو چیه

به خودش توکل کن

به خودت ایمان داشته باش

تو لایق بهترین ها هستی