2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره من پارسال گرفتم ولی رفتم دانشگاه درگیر درس و دانشگاه شدم دیگه سراغ کار نرفتم

مشه بگی چقد طول کشید ؟

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

مشه بگی چقد طول کشید ؟

عزیزم دوره آموزشی زبان از دوره basic تا fce حدود ۷۲ ترمه من ترم ۴۵ بودم یعنی ترم بالایی به حساب میومدم که رفتم ثبت نام کردم ۶۰۰ هزار تومن دادم تو ده جلسه اومدن صحبت کردن دمو و آزمون عملی هم ازمون گرفتن. 

اگه ترم پایینی باشی نمیتونی تو این کلاسا شرکت کنی حداقل باید سامیت یا ترم آخر تاپ ناچ باشی.

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم
نه عزیزم کمه برای شروع

کمه عزیزم استادمون میگف شاید ساعتی ۲۰ تومن شایدم کمتر ب خاطر همینه اکثز استادای اموزشگاها یا خصوصی هم تدریس میکنن یا علاوه بر اون شغل دوم هم دارن.

عزیزم دوره آموزشی زبان از دوره basic تا fce حدود ۷۲ ترمه من ترم ۴۵ بودم یعنی ترم بالایی به حساب میوم ...

آهان یعنی اول همون کانون زبانو باید بریم درسته؟

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

آهان یعنی اول همون کانون زبانو باید بریم درسته؟

اره شما باید تا ترم های بالا یعنی کتاب های تاپ ناچ و سامیت رو بخونی چون گفتم ترم پایینی باشی نمیتونی شرکت کنی

اره شما باید تا ترم های بالا یعنی کتاب های تاپ ناچ و سامیت رو بخونی چون گفتم ترم پایینی باشی نمیتونی ...

اها ممنون🙃