2777
2789
عنوان

بیخیال شم یا نه

157 بازدید | 22 پست

کارت یارانمون دست مادر شوهرمه 4 نفریم

اصلا قیافه کارتمون هم ندیدم 

چند بار قبلنا ب شوهرم گفتم. دعوا کرده فحش داده. گفت تو مگ چی کم داری ک ب پول یارانه لازمت میشه 

و چون خرج اونا گردم شوهرم بود شوهرم بخاطر همین پول یارانه هم میگفت پیششون باشه کم میفرستم در عوضش 

دیگ چند روز پیش با هم دعوا کردن.اومدیم یه شهر دیگ. 

شوهرم گفت خرجتون رو نمیدم و کارتمم ازتون میگیرم 

الان نه من نه بچه لباس نداریم. کن لباس تو خونه بچه ها لباس بیرونی 

واقعا خیلییی احتیاج داریم. دخترم فقط یه پیرهن داره برای بیرون

پسرم کلا نداره 

یکی دو دست میپوشه اونم مال پارساله هم کوچیک شده و هم رنگشون رفته کهنه ب چشم میاد

بهش گفتم یکم پول بده برای بچه ها حداقل بخرم. گفت ندارم و مرداد 300 تمن چک دارم وکلی حرفای دیگ. خلاصه گفت ندارم

نمیدونم چجوری بهش بگم ک حداقل کارت یارانمون رو ازشون بگیر بهم بده ک دعوا نشه 

یارانه رو حداقل اینسری برای بچه ها باهاش بخرم. یارانمون چهار نفر 1400/500 میشه برای خر کدومشون دوست لباس کلاه کفش میخرم حداقل 

چجوری بگم آخه

خیلی وقته بحثش رو پیش نکشیدم. ببینم واکنشش چی میتونه باشه. 

میترسم دعوام کنه

حالا اگ دعوا هم کرد چی بگم؟ 

من و شوهرم باهاشون حرف نمیزنیم ک بهش بگیم. 

بیخیال شم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر سخت واقعا . بهش بگو بزار دعوا کنه یعنی چی واقعا . برا چی بچه دار شده وقتی خرج نمیکنه براشون

خرج میکنه میگ فهلا صبر تا یه ماه 

منم رو لج یارانه افتادم 

ک باید یارانه رو جدا کنه

وگرنه لخت نموندیم ک

نمیدونم چجوری بهش بگم

بره بانک کارت جدید بگیره احتیاجی هم نیست به خانوادش بگه کارت مگه به نامه خوده شوهرت نیست؟

چرا هست 

آخه مشکل اینه ک چجوری ب شوهرم بگم ک  ک دعوا نشه و بره بگیره. خودش میگ وقت ندارم 

منم نمیرم بیرون

خرج میکنه میگ فهلا صبر تا یه ماه منم رو لج یارانه افتادم ک باید یارانه رو جدا کنهوگرنه لخت نموندیم ک ...

فرض کن یارانه نبوده  یعنی لباس نمیخریدین؟؟؟ فعلا یارانه رو بیخیال  به شوهرت بگو از حقوقی ک میگیره لباس بخره  بزار دعوا کنه باید یادبگیره خرج کنه  اینجوری سکوت کنی عادت ب خساستش میدی  چه وضعشه اخه