2777
2789
عنوان

بعد مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 23 پست
سلام عزیزم .خدا رحمتش کنه ببین براش فاتحه بده .صلوات بده پنجشنبه ها حلوا درست میکنین بین مردم بغیر ف ...

هر روز زیارت عاشورا و الرحمن براشون میخونم (چند بار)

فاتحه چندین بار میدم

انزلنا براشون چند بار میخونم

سه دور تسبیح صلوات میدم

هر ۵ شنبه آش میپزم سر مزارش پخش میکنم

به نیتشون به محک و کهریزک کمک میکنم

دو سه بار خروس قربونی کردم و کلا دادم به نیازمند

و .....

برادرامم کلی براشون احسان میکنن

اتفاقا به خواب یکی اومدن گفتن هرچی می‌فرستید به دستم میرسه

ولی میخوام لااقل شبا تو خواب باهاشون زندگی کنم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
اهاا میدونم‌سخته گریه نکنید زیاد اونم ناراحت میشه بعد اگه میخوای به خوابت بیاد روز چهارشنبه برو حموم ...

خودشم راضی هست بیاد یا مثل احضار مجبوره و باعث ناراحتیش میشه؟

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خداوند مهربون پدر عزیزتو رحمت کنه اینو بدون رفتگان تا ابد زنده هستن فقط وارد ساحت دیگری شدن و قطعا م ...

کاش زودتر بهشون ملحق شم

یعنی هیچی از ما یادش نمیاد؟دیگه به من فکر نمیکنه؟ دلش تنگ نمیشه؟ که گاهی بیاد حضورش رو حس کنم؟

آره عزیزم مگه میشه نیاد، حمایتت میکنه، ببین آدما هیچ وقت نابود نمیشن، این فقط یک سفر به دنیای دیگست وگرنه در واقع اون خیلی از وقتا کنار شماست فقط دیده نمیشه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
آره عزیزم مگه میشه نیاد، حمایتت میکنه، ببین آدما هیچ وقت نابود نمیشن، این فقط یک سفر به دنیای دیگست ...

الهی بمیرم من برای بابای مظلومم

بابای ناکامم 

بابای زیر خاکم

بابای تا ابد عزیزترینم

الهی بمیرم من برای بابای مظلوممبابای ناکامم بابای زیر خاکمبابای تا ابد عزیزترینم

من مطمئنم اون جاش خوبه عزیزم، پیش خدا رفته، قطعا خودش راضی ترینه از اینکه مهمون خداست، و میدونم برای تو هم خیلی سخته عزیزم، بهترین هدیه براش نماز و صلوات و قرآن و خیراته، اینا بهش میرسه و خوشحالش میکنه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
من مطمئنم اون جاش خوبه عزیزم، پیش خدا رفته، قطعا خودش راضی ترینه از اینکه مهمون خداست، و میدونم برای ...

جاش مطمئنم خیلی خوبه

خودشون اومدن تو خوابم و گفتن

بابا چیزایی دادن که با یکی دو تا عالم در میون گذاشتم گفتن صادقه بود رویات

ولی من دلم تنگه برای حس لمس دستش

برای بوسه‌هاش

برای بوی تنش

برای مهر تو نگاه و کلامش

برای بودنش

میشه کاری کرد که شبا تو خواب همیشه بابام بیاد پیشم؟ منم کلش یادم بمونه؟ شبا با هم زندگی رو ادامه بدیم؟

جاش مطمئنم خیلی خوبهخودشون اومدن تو خوابم و گفتنبابا چیزایی دادن که با یکی دو تا عالم در میون گذاشتم ...

عزیزم این دست ما نیست که توی خوابمون همیشه باشه ولی خب مطمئنا این روزا که زیاد به فکرشونی زیاد میاد به خوابت 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️