2777
2789
عنوان

بعد مرگ

281 بازدید | 23 پست

بچه‌ها پدرم چند روزه فوت شدن

میشه یکی که میدونی بر اساس احادیث و روایات از دینی صلاح میدونه و اعتقاد داره بگه الان چی میشه؟

زندگی پس از زندگی و کتاب خوندم

میخوام روایت بدونم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خدا پدرتون رو رحمت کنه

اگر بر اساس روایات میخواهی

صوتهای آقای امینی خواه رو گوش بده تو سایت امینی خواه

با عنوان برزخ در المیزان

بی نظیره

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

خدا رحمتشون کنه عزیزم، همون برنامه زندگی پس از زندگی معمولا همه چی رو توضیح میداد، خب ببین الان توی برزخ هستند، روز حساب و کتاب ما در واقع قیامت هست اما خب تا یه چیزهایی هم تو دنیای برزخ محاسبه میشه، اونجام واسه خودشون منزل دارن، و یه زندگی جدید و نو 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

سلام عزیزم .خدا رحمتش کنه 

ببین براش فاتحه بده .صلوات بده 

پنجشنبه ها حلوا درست میکنین بین مردم بغیر فامیل پخش کن این خیلی خوب میرسه..غذا درست کنید بین بچه های کار پخش کنید

اون پیش شماس ..من پدرم ۱۸ ساله فوت شده بعضی وقتها حضورشو احساس میکنم

الان خیلی احتیاج داره براش فاتحه و صلوات بفرستین ..بتونه وارد بهشت شه

اگه روزی دختر دار شدم اسمشو میزارم لیا ،،یعنی مبارک ،خجسته ،یعنی من با خدا هستم ،☺️. ده ساله قسمتم نشده البته بابتش ناراحت نیستم غصه هم نمیخورم هرگز ،چون خدا اینو واسم خواسته منم راضیم به رضای پروردگارم الله

اهاا میدونم‌سخته گریه نکنید زیاد اونم ناراحت میشه 

بعد اگه میخوای به خوابت بیاد روز چهارشنبه برو حموم غسل کن ..پاک شو شب که خواستی بخوابی ایه الکرسی و سوره توحید و یه فاتحه واسه بابات بفرس و بخواب احتمالش هست بیاد خوابت 

اگه روزی دختر دار شدم اسمشو میزارم لیا ،،یعنی مبارک ،خجسته ،یعنی من با خدا هستم ،☺️. ده ساله قسمتم نشده البته بابتش ناراحت نیستم غصه هم نمیخورم هرگز ،چون خدا اینو واسم خواسته منم راضیم به رضای پروردگارم الله

خداوند مهربون پدر عزیزتو رحمت کنه اینو بدون رفتگان تا ابد زنده هستن فقط وارد ساحت دیگری شدن و قطعا ما رو ملاقات میکنن منتها ما با این بدن جسمانی قادر به دیدن اونها نیستیم و روزی دوباره دور هم جمع میشیم و در کنار هم زندگی میکنیم در سرای رحمت در بهشت تا ابد ...❤

🍀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🍀

عزیزم وارد دنیای جدید دیگه ای میشن..روحشون ازاد میشه و به ارامش میرسن.منم پدرمو از دست دادم سعی کن ب ...

خب ما رو از یاد میبرن؟

میتونن بیان پیش ما؟

یعنی پدرم دلش برای من تنگ نمیشه؟ آخه خیلی وابسته بودیم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
سلام خدا پدرتون رو رحمت کنهاگر بر اساس روایات میخواهیصوتهای آقای امینی خواه رو گوش بده تو سایت امینی ...

ممنونم

خدا رحمتشون کنه عزیزم، همون برنامه زندگی پس از زندگی معمولا همه چی رو توضیح میداد، خب ببین الان توی ...

یعنی هیچی از ما یادش نمیاد؟

دیگه به من فکر نمیکنه؟ دلش تنگ نمیشه؟ که گاهی بیاد حضورش رو حس کنم؟

روحش شاد، همون برنامه زندگی پس از زندگی بهترین سند برای اینکه اون دنیا وجود داره، پدر شما الان زنده ...

خب من چیکار کنم که آزادی عملش اینقدری باشه که هرشب بیاد تو خواب پیشم و لااقل تو خواب وقت بگذرونیم؟