2777
2789
عنوان

یه تاپیک عکسمون نشه🗿قسمت سوم🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 124 پست

این وسطم منو راهنمایی کنید فیسم ۸۰ درصد این شکلیه 

موهام الان بلنده خسته شدم دلم تنوع می‌خواد میخوام این مدلی کوتاه کنم همین رنگ 

نظرتون؟ 

میترسم بد شه پشیمون شم

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

يبار ديگه بذارم منم ميذارم

ببینم ببینم

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

خیلی نازی اسی🥺💖

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243

این چیهههه

هوتن بزار عقش کنیم🌚😍

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
کاش لبای منم مث تو بود نه واقعا دافی دیگه

حالا منی که از فرم لبام متنفرم🌚

شکست نفسی نکن سید😂🌚

ای بابا 

به دل اونی که باید ننشستیم خو  

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
این وسطم منو راهنمایی کنید فیسم ۸۰ درصد این شکلیه موهام الان بلنده خسته شدم دلم تنوع می‌خواد میخوام ...

قشنگهههه

اگه پوستتم همین رنگی باشه بهت میاد🌚🤍

چه جیگری...

چهههه جیگریییییی😂😭

باید کراتین کنی تا اینطوری واسته

مدلش چطوره ؟ به نظرت منی که ۲۵ ساله موهام همیشه بلند بوده پایین کمرم همیشه مشکلی بوده برم رنگ کنم کوتاه 

پشیمون میشم ؟!!

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز