2777
2789
عنوان

تو یک محیط بسته

98 بازدید | 17 پست
تو یه محیط بسته، به ابعاد ۶۰ در ۶۰ در ۱۲۰، چقدر طول می‌کشه اکسیژن تموم شه؟

فرمولی چیزی هست آدم اینو بفهمه؟

تو اینترنت چیزی‌ دستگیرم نشد.

لطفا اگه کسی می‌دونه جواب بده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه سوال عجیبی 

از کسی که فیزیک میدونه بپرس

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

یه محیطی با این ابعاد، باید خیلی ایزوله باشه که هیچ هوایی واردش نشه و اکسیژنش تموم بشه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

یه محیطی با این ابعاد، باید خیلی ایزوله باشه که هیچ هوایی واردش نشه و اکسیژنش تموم بشه

می‌دونین در صورت ایزوله بودن و نبودن، هر کدوم چقدر طول می‌کشه اکسیژن تموم شه؟

کسی که فیزیک می‌دونه می‌تونه به این سوال جواب بده یا باید به کس دیگه مراجعه کنم؟

طول ضربدر عرض ضربدر ارتفاع  مساوی حجم هوا   حال محاسبه میزان هوایه دم و بازدم    ومقدار دی اکسیدکربن تولید شده.  در دقیقه     تقسیم بر حجم هوای موجود

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
می‌دونین در صورت ایزوله بودن و نبودن، هر کدوم چقدر طول می‌کشه اکسیژن تموم شه؟کسی که فیزیک می‌دونه می ...

نه عزیزم نمیدونم 

اون دم و بازدم و کربن دی اکسید رو از کجا می‌تونم به دست بیارم؟

اگه حجم به دست آمده رو بر اساس لیتر محاسبه کنید ۶۰×۶۰×۱۲۰=۴۳۲۰۰۰»««۴۳۲لیتر. 

اگه حجم به دست آمده رو بر اساس لیتر محاسبه کنید ۶۰×۶۰×۱۲۰=۴۳۲۰۰۰»««۴۳۲لیتر.

در هر دم و باز دم ۶لیتر هوا نیاز است که پنج در صد به دی اکسید کربن تبدیل میشود.   در هر دقیقه ۱۶ تنفس داریم  ۱۶×۶×۵درصد  میشه محاسبه میزان اکسیژن و دی اکسیدکربن