لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
یه محیطی با این ابعاد، باید خیلی ایزوله باشه که هیچ هوایی واردش نشه و اکسیژنش تموم بشه
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
میدونین در صورت ایزوله بودن و نبودن، هر کدوم چقدر طول میکشه اکسیژن تموم شه؟کسی که فیزیک میدونه می ...
نه عزیزم نمیدونم
اگه حجم به دست آمده رو بر اساس لیتر محاسبه کنید ۶۰×۶۰×۱۲۰=۴۳۲۰۰۰»««۴۳۲لیتر.
در هر دم و باز دم ۶لیتر هوا نیاز است که پنج در صد به دی اکسید کربن تبدیل میشود. در هر دقیقه ۱۶ تنفس داریم ۱۶×۶×۵درصد میشه محاسبه میزان اکسیژن و دی اکسیدکربن