2777
2789
عنوان

یه دوست نابینا

148 بازدید | 11 پست

دلم میخواد با افراد مختلفی دوست بشم و بتونم دنیارو از دید اوناهم ببینم 

جدیدا رفتم توی فاز افراد نابینا

به نظرم خیلی خاص فکر میکنن و خیلی آدمای خوبین بیشترشون 

یه مرکز نابینایان داخل شهرمون هست 

خجالت میکشم زنگ بزنم و برم داخل جوری نیست که درش باز باشه 

نمیدونم چی بگم به مسئولاش یه موقع توهین نکنم ناخواسته بهشون 

به نظرتون چیکار کنم من واقعا دوست دارم با افراد مختلف دوست شم و طرز فکر هاشون رو بدونم و دنیارو از دید اونا ببینم:(

چقدر طرز فکرتو دوست دارم 

منم به ارتباط با آدمای مختلف علاقه دارم

⁦هیییی_زندگی سابق 😑🌌⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩دوتا کاربریم پرید بخاطر یه آدم بی شخصیت دروغ گو...ایشالا تریلی از روت رد بشه مارمولک ۲ پا.پیدات هم کنم..‌.(رفیقام بهم درخواست دوستی بدین)🥰.فقط یدونه ی از اسم کاربریم کم شد.پروف جدیده قاتی نکنین😁.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن)شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۹۶نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای تو اون یکی شعبه دوم می‌باشد (هیییی_زندگی_۲)که نی نی یار تعلیقش کرد🤣💔ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشققق مو فرفریااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...میبینم که مدرکو از دل زمین پیدا کردین تونستین تعلیقم کنین 🥹💔 همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا😂✌️ #ولی صدای حامیم🍃تایپ شخصیتیم هم ENTP(⁠。⁠♡⁠‿⁠♡⁠。⁠)دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو.😂🍌🤍 تو شناسنامم  هم همچین اطلاعات ارزشمندی نیست 😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چه نظر برات جالبه؟

از این لحاظ که این افراد تحت شرایط خاصی هستند متفاوت بزرگ شدن متفاوت زندگی میکنن 

پس زیبایی براشون مفهوم خاصی داره 

طبیعت رنگ ها چیزای مختلف رو متفاوت میدونن

دنیارو متفاوت میبینن دوست دارم راجب ارزوهاشون روتین زندگیشون طرز فکرشون نحوه مقابله با شرایط و مشکلاتشون تجربه های شخصیشون و همه چیز بدونم 

کلا ادمای متفاوت برام خیلی جذابن 

از این لحاظ که این افراد تحت شرایط خاصی هستند متفاوت بزرگ شدن متفاوت زندگی میکنن پس زیبایی براشون مف ...

سلام. من خودم نابینا هستم. من رو میشناسین؟

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

سلام. من خودم نابینا هستم. من رو میشناسین؟

سلام نه عزیزمم تا حالا فرصت آشنایی با شمارو نداشتم چقدر جالب چقدر جالب تاپیک هاتون رو دیدم چقدر جالب واقعا ذوق کردم بهتون درخواست میدم خیلی خیلی متشکرم الان