2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

153 بازدید | 5 پست

به شوهرم گله کردم اومدم سفر به من زنگ نزد نه خواهرت نه جاری .با اینکه اونا سفر رفتنی من زنگ زدم 

شوهرم هم تو تلفن گفته بهش .اونم گفته من پنج روز خونه تنها بودم مامان نبود .زنت زنگ نزده بیا خونمون 

منم به شوهرم گفتم رنگ زدن نمی خواد خونه برادرشن خودش بیاد .دو سال پیش دخترم گریه کرد عمه بیاد خونمون نیومد گفت میرم خونه .بعد معلوم شد خونه جاری کوچک مونده .منم سر این زنگ نمی زنم

حالا میگه زنگ بزن دعوت کن .با لحن صمیمی .بعد من گفتم پیش خودت میرنگم نگی سرد بود .اونم گفت اصلا نمی خواد بزنگی

چه توقعاتی از هم دارید. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ای خواهر برای چه چیزای بی اهمیتی اعصابتون خورد میکنی. 

من 3 تا خواهر شوهر دارم، همیشه توی مشکلات و بی پولی هاشون کمکشون بودیم. حالا من باردارم. 

2 ماه خونریزی و استراحت مطلق بودم بعد هم که بهتر شدم اسباب کشی کردیم هیچکدومشون توی این مدت کمکم نیومدن. الانم همسرم ازشون ناراحته. 

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود.