2777
2789
عنوان

عشق یا منطق

195 بازدید | 25 پست

عاشق شدم... چندساله هرکاری میکنم از هیچ مردی خوشم نمیاد ولی این مخ منو زد.. با هم تفاوت های اساسی داریم اون با ما غریبه ست خانوادم به هیچ وجه راضی نمیشن، اما من دوستش دارم پنج ماهه با هم در ارتباطیم.. خیلی تاثیر مثبت داشته وجودش تو زندگیم.. نسبت به قبل ادم سرحال تر و با انگیزه تری شدم.. من قبلا نامزد کردم جداشدم با کسی که خونه داشت ماشین داشت رفاه و امکانات داشت اما هیچ علاقه ای بهش نداشتم و بخاطر خانواده قبول کردم.. میدونم اگه باهاش ازدواج کنم ممکنه نتونه خونه بسازه یا اون رفاه و امکانات و فراهم کنه ولی ادم با جنمی به نظر میرسه.. اگه شما باشین حرف خانواده رو میپذیرین یا با عشقتون فرار میکنین که حسرت و افسوسش به دلتون نمونه چون زیاد منتظر گذاشتن ادما مساوی با از دست دادنشونه

تشکر میکنم راهنماییم کنید❤💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرار؟ 

با این کار میشی یه بی آبرو! 

من بخاطر هیچ مردی، پشت پا به اصالت و پدر مادرم نمیزنم

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

حالا فکر کن فرارو کردی

عقدتم کرد با 4 تا سکه و بدون هیچ هدیه و سرویس طلا و هیچی 

تو یه اتاق خونه باباش هم ببردت بشینی نوکری مادرشو بکنی 

اونوقت اگه ی رو به مشکل خوردی کجا رو داری بری؟ دیگه خونه بابات جایی نداری! 

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

اول منطق بعد بکشس برا دوستی و عاشقش شو بعد اردواجمتاسفانه نقشه ی شومه منه‌😂😂😂😂

😂

منم فکر نمیکردم هیچ وقت عاشقش بشم 

ولی اگه باهاش نرم اون میره از اینجا ممکنه هیچ وقت نبینمش و حتی دیگه نتونم عاشق هم بشم چون تو ذهنم با این مقایسه ش می کنم