2777
2789
عنوان

رژیم کاهش وزن

71 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

من روزی ۱۵۰۰ کیلو کالری میخورم و هر روز میرم ورزش هوازی

به نظرتون ماهی چه قدر میشه کم کرد؟

کالری مصرفیم زیاده؟

شما از چه رژیمی نتیجه گرفتین؟

۱۵۰۰ تا زیاده 

واسه هر کیلو وزن کم کردن باید ۷ هزار و پانصد کالری نخوری

شما که همه کالریاتو داری میخوری

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۵۰۰ تا زیاده واسه هر کیلو وزن کم کردن باید ۷ هزار و پانصد کالری نخوریشما که همه کالریاتو داری میخور ...

میگن که نباید زیر ۱۲۰۰ تا بخوری برای بدن ضرر داره

البته کالری به وزن وقد هم بستگی داره

میگن که نباید زیر ۱۲۰۰ تا بخوری برای بدن ضرر دارهالبته کالری به وزن وقد هم بستگی داره

۱۲۰۰ تا خوبه

۳۰۰ تا از کالری مصرفیت کم کن

۳۰۰ تا هم از ورزش بسوزون

میشه روزی ۶۰۰ تا کالری سیو

هفته ای ۸۰۰ گرم تقریبا کم میکنی

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

رژیم که من قرص خوردم لاغر شدم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا