2777
2789
عنوان

چیکار کنم

67 بازدید | 10 پست

27 سالمه تاالان نرفتم دانشگاه و هیچ شغلی هم نداشتم جزء اینکه تو خونه بودم و مثل خونه دارها زندگی کردم و اشپزی بلدم انگار تو کما بودم تمام این سالها یادم رفته که یه زمانی نقاشی هام عالی بود شجاعت داشتم برا خواسته هام بجنگم چندبار کنکور شرکت کردم و نرفتم قشنگ حماقت تموم کردم تازه از افکار خودکشی راحت شدم واقعا دوس دارم زندگی کنم ولی نمیدونم اصلااا چیکار کنم واقعااا دوس دارم مثل ادمیزاد زندگی کنم هیچ هنری ندارم 

هرجا هم برم ضعف دارم حس کمبود بهم دست میده 

راستی بنظرتون رشته کتابداری خوبه؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چون شما قبل هیچ کاری انجام ندادین و استعداد پرورش یافته ای ندارید بهترین کار برای شما دانشگاه هست. بنظرم برای کنکور بخونید 

برای سوالتون، خیر 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

چیز زیادی رو از دست ندادی

برای بدست اوردن دنیا هیچ وقت دیر نیست فقط کافیه بخوای تا در مسیر قرار بگیری و به تدریج هر چی میخوای بدست میاری

رشته کتابداری خیلی خاصه حسابداری و روانشناسی الان خوبه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
یعنی رشته خوبیه ازش اگاهی دارید؟

بستگی داره دیدگاهت برای انتخاب رشته چی هست

اگر بازار کار مهمه حسابداری خیلی خوبه

اگر میخواید برای خودتون اثر داشته باشه و تحصیلاتتون رو ادامه بدید روانشاسی الان خوبه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
سنم رفته بالا الان یادم افتاده بقیه رشد دارن اونوقت من...

سنت بالا نیست

۳۰ هم بودی بالا نبود و دیر نبود

این که فقط یه عدده، باورکن فقط یه عدده

یکم زندگی کن دختر

تو همین الانش یه قدم برداشتی

2790
2778
2791
2779
2792