2789
عنوان

چیکار کنم

77 بازدید | 12 پست

27 سالمه تاالان نرفتم دانشگاه و هیچ شغلی هم نداشتم جزء اینکه تو خونه بودم و مثل خونه دارها زندگی کردم و اشپزی بلدم انگار تو کما بودم تمام این سالها یادم رفته که یه زمانی نقاشی هام عالی بود شجاعت داشتم برا خواسته هام بجنگم چندبار کنکور شرکت کردم و نرفتم قشنگ حماقت تموم کردم تازه از افکار خودکشی راحت شدم واقعا دوس دارم زندگی کنم ولی نمیدونم اصلااا چیکار کنم واقعااا دوس دارم مثل ادمیزاد زندگی کنم هیچ هنری ندارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عشقم هنوز اول راهی

احتمالا درگیر افسردکی بودی و خدا رو شکر حالت بهتره

برو دنبال هنر که بهش علاقه داری روحیتم خوب میکنه الان کلاس اموزشگاه برو انشالله کنکورشم میدی به خودت یخت نگیر دنیا برا همه همنه منم چندین ساله سرکارم و دانشگاه رفتم ولی زندگیم یکنواخت شده خودم از یکنواختی درش میارم با کلاسهای جدید هنر جدید

اصلنم خودتو سرزنش نکن 

فقط کارایی که دوست داری رو انجام بده و انقدر به سن فکر نکن. این‌جوری ۳۶سالگی می‌گی چه اشتباهی کردم کاش ۲۶ سالگی شروع میکردم اونموقع فکر میکردم ۲۶دیره ولی بهترین زمان بود. زندگی کن، ۲۶سالگی هم بخشی از زندگیته ۴۶سالگیتم باز بخشی از زندگیته چه فرقی داره؟

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
برای چه چیزاییمیدونی حتی تولد دعوت میشم دیگه نمیتونم برم انقدر بقیه میپرسن تو چیکاره شدی؟

برای هر آرزو و خواسته ای که توی ذهنته 

نه دامیست ، نه زنجیر ... همه بسته چراییم؟
از کجا....؟ راستی قبلاا عاشق زبان هم بودم

از یاد گرفتن زبان شروع کن

مهارت خودتو توی زبانی که دوست داری بالا ببر

حتی میتونی بری دانشگاه با رشته زبان و توی همونم به شغل برسی

چمیدونم کلی کار که علاقه داری

شروع کن مسیر خودش تورو همراه میکنه👍🏻😁

Keep swimming🪸🐛کاربری دست چند نفره!من و چند من دیگه بسته به شرایط و احساساتم😁

عشقم هنوز اول راهیاحتمالا درگیر افسردکی بودی و خدا رو شکر حالت بهترهبرو دنبال هنر که بهش علاقه داری ...

چقدر قشنگ گفتید واقعاا  افسردگی حتی دین برام نزاشته بود  میدونید خیلی سخته حماقت اینشکلی قدم برنداشتن و حداقل از زمانم استفاده نکردم واقعا انگار تو کما بودم هی به خودم میگم تاالان چیکار میکردی چرا قدمی برنداشتی. 

حالا یادت افتاده؟ 

چقدر دلم میخواد با یه نفر حرف بزنم  

چقدر قشنگ گفتید واقعاا افسردگی حتی دین برام نزاشته بود میدونید خیلی سخته حماقت اینشکلی قدم برنداشت ...

فدات شم عزیزم درکت میکنم  اینروزا یا مردم خودشون درگیر افسرکی بودن یا یکی از نزریکاشون. دلت خوش باشه فک نکن عقبی یارو تو سایته ۴۱ سالشه میخواد کنکور پزشکی بده از اونور دوستم دو بچه داره خونه داره ماشین داره شوهر خوب داره هروقت زنگ میزنه میناله درگیر افسردگی 

هر روز که بیدار میشی ده تا از نعمتهای خدا رو بنویس  برا سلامتیت برا رنگ چشمات برا دستهای قشنگت و...و شاکر باش هرچیزی که بهت حس بد بودن حس ناکافی بودن میده دوری کن مثل اخبار بد یا اینستا یا همین نی نی سایت هرچی که بهت حس بد میده و هرچیزی که باعث میشه خودتو در مقام قیاس با دیگران بیاری با هنر شروع کن اگه پول نداری کلاس هنری  بری با سرکار رفتن شروع کن تو داری وارد ی مبارزه و جنگ تن به تن میشی جنگ با افسردگی که درون خودته ممکنه طول بکشه ولی نامید نشو هر روز با خدا حرف بزن شکر کن گله کن نق بزن غر بزن ولی حرف بزن