2777
2789

منم سالهاست اسیر اضافه وزنم هستم

دردم بی ارادگی وپرخوری عصبی هس

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همون کالری شماری رو داشتم... حالا برای لاغری و چاقی تفاوت داره ولی درکل همون بوده

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
فستینگ عزیزم فستینگ زیبا

هر روز فستینگ یامثلا دو روز درهفته فستینگ وبقیه اش کالری شماری؟

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

هر روز فستینگ یامثلا دو روز درهفته فستینگ وبقیه اش کالری شماری؟

پنج روز پر هفته فستینگ 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

پنج روز پر هفته فستینگ

مرسی بعد فستینگ۱۶ ساعته؟

من یه هفته بیشتره نون و حذف کردم برنج هم 3 قاشق میخورم غذام شده کلم سفید و سیب زمینی آب پز ولی همش س ...

این خیلی خطرناکه گلم درست رزیم بگیر مانکنو نصب کن توصیح کاملش تو این ادرس کانال سنجاق کردم وارد کن خیلی مهمه پروتئین بخوری و اینکه هیچیو حذف نکن

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

حتما نصب میکنم من بعد زایمانم 86 کیلو شدم 2 سال میگذره واقعا خسته شدم

مراقب خودت باش تو اون کانال عضو شو همه چی هست مشکل داشتی بپرس

مرغ آبپز

حبوبات آبپز

موز

مغزا

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

رژیم خاصی ندارم

میرقصم

قرص لاغری میخورم

غذامو به اندازه میخورم

همین

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا