2777
2789
خدایا چرا همیشه برعکسه کاش شوعر من اینجوری بود

منم همیشه این حرفو میزدم چون همسرم به شدددت گرم مزاجه و تو حالت عادی هم س ک س نخواد باید یسره دستش به بدنم باشه یا معاشقه کنه 16 ساله عاصی بودم  ولی از زمانی قضیه دوستمو فهمیدم دیدم ناشکریه واقعا حتی ادمایی مثه ما که سرد هستیم بخاطر اینکه عادت به رفتارای همسرمون داریم اگر ی روز این کارا ازشون سر نزنه ممکنه افسرده بشیم چون بدن هوشمند و برای هر رفتاری ری اکشن نشون میده از خودش ولی افراط تفریط واقعا خوب نیس هر دوش زن رو فرسوده میکنه

منم همیشه این حرفو میزدم چون همسرم به شدددت گرم مزاجه و تو حالت عادی هم س ک س نخواد باید یسره دستش ب ...

نه والا چیه رابطه یه چیز مسخره ست آدم تو عمق عمل انجام شده  میره فکرشو ادم میکنه چندش اور هم هست

عشق و محبتی که فقط به زیر شکم ختم بشه

یا عشق و محبتی که فقط وابسته به س ک سه

یا مردی که فقط برای شهوتش طرف زنش بره بغلش کنه ببوستش و عشقش و محبتش از رو شهوت باشه

صدسال سیاه میام نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا چیه رابطه یه چیز مسخره ست آدم تو عمق عمل انجام شده میره فکرشو ادم میکنه چندش اور هم هستعشق ...

ن اگه شهوت بود که میتونستن سمت زنای دیگه ام برن وقتی تو حالت عادی هم همش میخوان کنارشون باشیم یا قربون صدقه قیافه و هیکلمون میرن نمیشه نگاه جنسی به اینجور مردا داشت ...من خودم بهمنی ام و اکثر بهمنیا شنیدم سرد هستن ولی به رفتارای همسرم واقعا وابسته ام اینکه مدام بگه بیا کنارم بشین یا چه باحوصله چه بی حوصله بوس میکنه اینا زندگی رو گرم میکنه من خودمم تو رابطه جونم درمیاد ولی رابطه ای که از رو عشق علاقه باشه ارزنده اس

ن اگه شهوت بود که میتونستن سمت زنای دیگه ام برن وقتی تو حالت عادی هم همش میخوان کنارشون باشیم یا قرب ...

همه مردها اینجوری نیستنا

بیشترشون فقط به اون قضیه اهمیت میدن

والا بیشتر مردها الان صیغه و دوست دختر دارن.

یا خیلیاشون تو مجازی دوست دختر دارن یا  چتها جنسی میکنن یا تو ویدیو کال...

والا مردها همشون از دم شناگرهای ماهری هستن

همشون تنوع طلبی و دوست دارن

اگه بخاطر ترس از آبرو و دردسرهاش نبود خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر میکنی اینا این کارهارو میکردن

این ویدئو اصلا پیدا نمیشه همین دو تیکه تو کل گوگل هست اونم ناقص 

برو یوتیوب و فیس بوک، که خودشون فیل تر کردن ببین 

اون حاج آقا و روحانی نیمه محترم میگه 

90درصد مشتریهای این زنها، مردای متاهلن😑😐 

ایناروهم نگاه کن بفهمی چه خبره

سخنان حاج آقا 

https://www.aparat.com/v/7t0OF 

مستند جنجالی انقلاب جنسی! - فیلو

https://ifilo.net/v/XFhDHbt

همه مردها اینجوری نیستنابیشترشون فقط به اون قضیه اهمیت میدنوالا بیشتر مردها الان صیغه و دوست دختر دا ...

عزیزم همه اینایی که گفتین رو هم اکثرا دیدم و هم میدونم ولی حرف زندگی هست نمیشه با ی چوب همه رو روند بالخره ما انسانیم قرار نیس چون 50 درصد جامعه و انسانها بد شدن نگاهمون منحرف بشه ..همینکه همسرت بهت توجه میکنه و تو هر لحظه نازتو میکشه چیز بدی نباید باشه براتون و اگر قرار بود کسی ذاتش خراب باشه و بره دنبال این چیزا میرفت و نیازی نبود 24 ساعته ناز زناشونو بکشن میتونستن راحت خودشونو با زنای بیرون  خ ر ا ب ارضا کنن ..خوبه ادم محتاط گر باشه ولی تا این حد که اسیب به اعتماد ی زندگی بزنه هم زیاد جالب نیس

عزیزم همه اینایی که گفتین رو هم اکثرا دیدم و هم میدونم ولی حرف زندگی هست نمیشه با ی چوب همه رو روند ...

خدائیش کدوم مردی 24ساعته ناز نشو میکشه 😅🤭🤔

والا با هر کی حرف زدم شوهرش وقتی کارش گیره یا از لحاظ جنسی بخاطر نیاز جنسیش ناز زنشو میکشه