2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای شوهر من هم میکه باید خودت بیایی سمتم با اینکه تو تایپک قبلی گفتم اخلاق درست حسابی هم نداره یک وقت های سرش میزار زمین می‌خوابه صبح بیدار میشه یک دعوایی راه میندازه که چرا بیدارم نکردی 

منظورم اینه تو مجردی خود ارضایی میکرده وعادت دارن اون جوری ارضا بشه تا با س ک س

خاک تو سر اینجور مردها پس ازدواج نکنن یکی رو هم تو زندگی اذیت کنن

سلامتی و خوشبختی دخترم

این مشکل دوست منه دقیقا چیزی که گفتی 3 ساله شوهرش بااینکه تو شرایطی که هست نشون داده نیاز داره ولی سمت دوستم نمیره اونم خدایی زیبا خوش هیکل قد بلند هست نمیدونم مردا چشونه دوستم همه جوره امتحانش کرده خیانت نمیکنه ولی سمتشم نمیره کارشون داره به جدایی میکشه پسر دکترم قبول نمیکنه بره میگه سالمم ولی چرا نمیاد سمتش خدا میدونه التماسم میکنه ازم جدانشو خودمو درست میکنم ولی خبری نیس از اصلاح شدنش

وای شوهر من هم میکه باید خودت بیایی سمتم با اینکه تو تایپک قبلی گفتم اخلاق درست حسابی هم نداره یک وق ...

یعنی چی بیدارم نکردی منظور دیر میکنه صبح ها برای رفتن به سر کارشون؟

سلامتی و خوشبختی دخترم

سرکار که نه رابطه داشته باشیم جلوی بچه چنان حرف های میزنه خودم خجالت میکشم بعد رفتنش به سر کار پسرم میگه مامان تو چکار کرری که بابا اون حرف هارو بهت میگه سعی میکنم بپیچونم تا نفهمه اما بزرگ بشه دیگه حالیش میشه الان بچه است